Манікюр із квітами до 8 березня: найгарніші нігті для жінок 2024 (ФОТО)

Манікюр і педикюр
692
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Манікюр із квітами, фото
Фото: instagram.com/kensoksi.nail.art/?hl=uk

До вашої уваги — найкрутіші ідеї квіткового принту для манікюру на 8 Березня

Весна надихає на нові ідеї для манікюру. Жінки дедалі частіше обирають дизайн із квітами. Раніше ми писали, який декор для нігтів повернувся у моду в 2024 році, а тепер покажемо найгарніший манікюр із квітковим принтом.

У моді — ніжні та контрастні нігті. Обирайте кольори та відтінки, залежно від ваших вподобань. Головний тренд березня — малюнки квітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Квітки на нігтях можна намалювати власноруч гель-лаками, акриловими фарбами чи аквареллю. Також є чимало стильних наклейок та слайдерів із чітким принтом. Не виходять із моди квіти, зроблені за допомогою стемпінгу.

Квітковий принт можна поєднати із однотонними нігтями поруч, французьким манікюром, блискітками, стразами, втиркою і пателлю. Обирайте максимально чисті, весняні кольори. Гарно виглядають різні відтінки рожевого, помаранчевого, персиковий, оливковий, трав’яний, волошковий, небесно-блакитний та бузковий. Незвичні нігті й жовтих відтінків. Їх можна поєднати із контрастним білим або чорним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми публікували рандомні варіанти манікюру на весну 2024 року. Для вас — гарні ідеї декору, які будуть пасувати і для довгих, і для коротких нігтів.