Такий модний манікюр захоче "приміряти" кожна: майстер-клас від експертки з нейл-арту (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Манікюр із метеликами, фото
Фото: instagram.com/vitalina_nails_art/

Публікуємо поради від нейл-майстра і декілька секретів, які стосуються модного манікюру на весну

У тренді травня — вишукані кольорові нігті, які мають градієнт чи омбре, та легких, весняний декор. Раніше ми писали, як можуть виглядати модні нігті зі стразами, а тепер розкажемо, як зробити ніжний манікюр із метеликами.

Нейл-майстер Віталіна Яртих дала ексклюзивне інтерв'ю для ХОЧУ, де розповіла про тренди манікюру травня, і як зробити стильні нігті з метеликами. Зі слів експерта, клієнти дедалі частіше полюбляють нігті різноколірних відтінків та нестандартний дизайн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нігті з рожевим кольором та метеликами, фото
Фото: instagram.com/vitalina_nails_art/

Наприклад, у моді — “сюжетний” декор із метеликами. Але це не просто наклейка метелика на нігтику, як колись було модно. Клієнтам подобається ефект об'єму, коли на двох нігтиках зображено по два крильця.

Модно виглядає нестандартне оформлення. Наприклад, сюжет із метеликом: на двох пальчиках — по два об'ємних, розкішних крила. Але не менша важливий фон для такого декору. Аби він був кольоровим і водночас ніжним, зверніть увагу на техніку аерографії,
— розповіла Яртих.

Додала, що саме метод аерографії робить бездоганний перехід контрастних кольорів, який важко повторити пензлем. А ще — це економія часу нейл-майстра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нігті з синім кольором та метеликами, фото
Фото: instagram.com/vitalina_nails_art/
Нігті з метеликами, фото
Фото: instagram.com/vitalina_nails_art/

Раніше ми писали, як можуть виглядати стильні жовті нігті. Нейл-майстри показали варіанти, які будуть пасувати жінкам різного віку.