Весняний манікюр із пателлю: трендові ідеї 2024 (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Манікюр із кольоровою пателлю, фото
Фото: instagram.com/anda.pamfile.nail.trainer/

Для вас — добірка стильних ідей для манікюру із пателлю на весну

Патель повернулася в моду. Вишуканий блиск фольги доповнить образ жінки будь-якого віку. Раніше ми писали, як намалювати квітку відбитками пензлика, а тепер розкажемо, як гарно додати патель на ваші нігтики.

Нейл-майстри показали, наскільки стильно може виглядати манікюр із пателлю. Наймодніші кольори весни 2024 — золото і срібло. Патель пасує і до довгих нігтів, і до коротких.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Французький манікюр гарно доповнити золотистими відбитками декоративної фольги. Френч при цьому може бути як стандартний — класичний, так і кольоровий або арочний. Золота патель вишукано підкреслить прикраси жінок, які люблять носити золото.

Гарно виглядає патель і на однотонних нігтях. Обирайте будь-який колір, який вам до настрою. Якщо ваші нігтики мають декор у квіти, рослини чи інші візерунки, патель також буде доречною. А ще вона гарно доповнює картини на нігтях. Наприклад, золотиста фольга може імітувати захід сонця, поверху якого гарно додати стемпінг у вигляді дерева або квітки, щоб зробити імітацію переднього плану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви любите носити срібло, обирайте срібну патель. Її можна покрити і матовим фінішем, і глянцевим. Обидва варіанти будуть підходити до різного стилю вашого образу.

Раніше ми писали про манікюр із блискітками. Нейл-майстри показали, як модно додати різні варіанти такого декору на нігті.