ТОП-3 парфумів для самовпевнених жінок

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви хочете зробити подарунок у вигляді парфумів для жінки, зверніть увагу на аромати, які підкреслюють розкішний шарм та стиль модниці. Раніше ми писали, які парфуми обрати для любительок гламуру, а тепер розкажемо, що підійде для впевнених у собі жінок.

Квітково-шипрові аромати із нотами фруктів та східних прянощів — це варіанти, що підійдуть на кожен день. Такі парфуми доречні для жінок, які мають багато амбіцій та люблять здійснювати свої мрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Chanel “Chance”

Ця парфумована вода має квітково-шипровий аромат. Він підходить для щоденного використання і романтичного побачення ввечері. Перша нота — гіацинт, чорний перець, друга нота — жасмин, ірис, третя нота — бурштин, пачулі, мускус, ваніль.

ТОП-3 парфумів для самовпевнених жінок - фото №1

Lancôme “Trésor Midnight Rose”

Цей аромат бездоганно підійде для вечірніх зустрічей, побачення і прохолодних місяців. Перша нота — малина, троянда, друга нота — чорна смородина, жасмин, чорний перець, півонія, третя нота — кедр, мускус, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 парфумів для самовпевнених жінок - фото №2

Versace “Crystal Noir”

Ця парфумована вода вдало підкреслить шарм модниці у холодну пору. Перша нота — кардамон, чорний перець, імбир, друга нота — гарденія, півонія, цвіт апельсинового дерева, третя нота — бурштин, мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 парфумів для самовпевнених жінок - фото №3

Раніше ми писали про парфумерний етикет. Експерт розповів, як носити аромати, аби вони не дратували оточуючих.

Фото: notino.ua