Не лише парфуми відіграють роль: 5 порад, які допоможуть гарно пахнути весь день

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дорогий парфум не завжди гарантує приємний аромат. Для того, щоб цілий день привабливо та гарно пахнути, потрібно знати кілька секретів.

На порталі Ukr.Media поділились  порадами, які допоможуть вам цілий день гарно пахнути. Дізнайтеся, що потрібно для цього зробити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Ароматизовані спреї для тіла

В спеку застосовувати парфуми може бути недоцільним, оскільки під впливом високих температур властивості аромату швидко змінюються, а тіло виділяє піт, який змішується з парфумами. Взимку теж таке стається, коли ми пітніємо по дорозі на роботу. Тож краще використовувати ароматизовані спреї для тіла. Вони мають легкий аромат, а ще їх можна оновлювати кілька разів на день.

2. Використання кастильського мила

Кастильське мило, що складається з оливкової олії та інших добавок, може служити як універсальний засіб для очищення шкіри та видалення "поганих" ароматів. Враховуючи його тривалу дію та ефективність, його точно потрібно використовувати тим, хто хоче завжди гарно пахнути.

3. Щоденна зміна банних рушників

Махрові рушники поглинають різні аромати, а тривале перебування у ванній кімнаті призводить до неприємного запаху. Рекомендується щоденно змінювати банні рушники або, в разі неможливості, робити це через 2-3 використання, щоб уникнути передачі неприємних ароматів на тіло та волосся.

4. Використання правильних дезодорантів

При виборі дезодоранту важливо звертати увагу не тільки на аромат і ціну, але й на відповідний засіб для вашого типу шкіри. Також рекомендується обирати дезодорант з ароматом, сумісним із парфумом, оскільки деякі дезодоранти можуть конфліктувати з ароматом парфуму.

5. Правильне харчування

Важливо пам'ятати, що харчування впливає на те, як ми пахнемо. Кава, цибуля, часник, гострі спеції можуть призводити до різкого та специфічного запаху поту. З іншого боку, включення в раціон петрушки, грейпфрута та лимона може допомогти зменшити неприємний аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  як змішувати парфуми, щоб створити свій унікальний аромат. Ми поділилися дієвими порадами.