Ароматно і гарно: парфуми в стильних флаконах для найкращої модниці

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви вирішили подарувати своїй знайомій, родичці чи подрузі парфуми, зверніть увагу на пропозиції експертів. Для вас — варіанти, які стануть приємним сюрпризом. Раніше ми писали про стійкі жіночі аромати, а тепер розкажемо, який обрати в подарунок.

Гарний флакон і водночас чудовий аромат — це бездоганне поєднання парфуму для подарунку. Зверніть увагу на кольорову гаму упаковки: які саме відтінки вам найбільше до вподоби?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Versace “Woman”

Ця парфумована вода гарно підійде для жінки будь-якого віку. Аромат ніжний, універсальний та водночас смачний. Перша нота — червоний жасмин, жасмин, друга нота малина, третя нота — бурштин, деревина.

Ароматно і гарно: парфуми в стильних флаконах для найкращої модниці - фото №1

Chopard “Imperiale Iris Malika”

Жіноча парфумована вода має у своєму складі маліку. Це — арабське дерево, яке використовують королі та королеви. Перша нота парфуму — італійський бергамот, малина, чорна смородина, кориця. Друга нота — ірис, Дамаська троянда, ілінг-іланг, жасмин. Третя нота — боби тонка, лабданум, бензоїн, миро (смола), бурштин, пачулі, сандалове дерево, абсолют ванілі.

Ароматно і гарно: парфуми в стильних флаконах для найкращої модниці - фото №2

Ariana Grande “Sweet Like Candy”

Ця парфумована вода має розкішний, солодкий аромат і водночас надзвичайно гарний флакон. Перша нота — бергамот, груша, ожина, друга нота — чорна смородина, гібіскус, жасмин, плюмерія, жимолость, збиті вершки. Третя нота — кашемірове дерево, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ароматно і гарно: парфуми в стильних флаконах для найкращої модниці - фото №3

Раніше ми писали, які парфуми підходять для морозного сезону. Для вас — добірка смачних та зігріваючих ароматів, які містять у складі імбир.

Фото: notino.ua