Найкращі аромати під снігопад: ТОП-3 варіанти парфумів для жінок

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зима почала засипати снігом, отож варто подумати, які парфуми обрати для морозної погоди. Цитрусові та фруктові аромати будуть недоречними. А ось запахи із нотами східних прянощів та імбиру — те, що треба.

Зустрічайте морози із найкращими ароматами. Оберіть парфум, який вам найбільше сподобався. До вашої уваги — 3 найкращих варіанти для зимової пори. Ці аромати будуть доречними у снігопад та піднімуть настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

GUERLAIN “Mon Guerlain Intense”

Парфумована вода для жінок містить у собі ноти мандарину та ванілі, які піднімають настрій та бездоганно пасують для зимової пори. Аромат зачаровує чоловіків та надає шарму модниці. Перша нота — бергамот, мандарин, лаванда. Друга нота — жасмин, ваніль, таїтянська ваніль. Третя нота — білий мускус, пачулі, сандалове дерево.

Найкращі аромати під снігопад: ТОП-3 варіанти парфум для жінок - фото №1
notino.ua

Estée Lauder “Youth Dew”

Ще один розкішний варіант аромату для сніжної пори — парфумовану водп Youth-Dew, яка вийшла на ринок у далекому 1953 році. Досі парфум у тренді та займає улюблені позиції у модниць. Перша нота — нарцис, бергамот, лаванда, альдегіди, помаранч, персик, спеції. Друга нота — гвоздика, жасмин, конвалія, кориця, спеції, касія, орхідея, ілінг-іланг, троянда. Третя нота — лишайник, ветивер, ваніль, Ладан, пачулі, бурштин, бальзам, бальзам.

Найкращі аромати під снігопад: ТОП-3 варіанти парфум для жінок - фото №2
notino.ua

Lancôme “La Nuit Trésor”

Бездоганний варіант для зимових вечірніх побачень. Парфуми мають магічний запах, який огортає ніжністю, звабливістю і затишком. Чоловіки запам'ятовують цей аромат на все життя. Перша нота — чорна троянда, друга нота — ваніль та орхідея, третя нота — пахощі, папірус, лічі, праліне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкращі аромати під снігопад: ТОП-3 варіанти парфум для жінок - фото №3
notino.ua

Раніше ми писали про найпопулярніші жіночі парфуми на 2024 рік. Для вас — добірка найкращих ароматів, які будуть піднімати настрій та додавати шарму.