Запах чистоти. Які парфуми підійдуть людям, які не люблять різкі та насичені аромати?

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Густі, насичені аромати, що залишають тривалий шлейф , безсумнівно, приємні та дуже привабливі. Однак такі яскраві запахи подобаються далеко не всім.

"Хочу парфуми, які пахнуть чистотою"  — один із популярних запитів у світі парфумерії. Здавалося б, для чого взагалі використовувати парфум, якщо вам потрібен тільки аромат чистоти. Але тут справа трошки складніша, адже парфум на шкірі залишає тонкий аромат, який сприймається по-іншому, ніж просто чисте тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, якщо вам не подобаються різкі аромати, то цей матеріал для вас. Дізнайтеся, на які ноти звертати увагу, якщо ви хочете "пахнути чистотою".

1. Білий мускус.  Вічна класика чистоти. Цей запах більшість сприймає як м'яку, бавовняну ноту з виразним шлейфом. Білий мускус також ідеально поєднується з природним ароматом шкіри.

2. Альдегіди.  Синтетичні молекули, які викликають враження мильного аромату, можуть також мати легкий металевий відтінок, який у правильних пропорціях створює дуже приємний та ненав'язливий аромат.

3. Апельсинова квітка.  Цю ноту часто використовують у парфумах. Цей ніжний молочний аромат припаде до душі багатьом.

4. Ірис.  Якщо побудувати аромат навколо ірисів, він буде яскравим, помітним, і водночас дуже невинним. Ця нота — м'яка і дуже розкішна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  як правильно зберігати парфуми . Не пропустіть три правила, які має знати кожен.