Парфуми унісекс на День Валентина 2024: найкращі аромати для закоханих

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня Валентина закохані дарують одне одному презенти. Цікавою ідеєю є подарунок у вигляді парфумів унісекс. Раніше ми писали, як правильно обрати аромат, а тепер розкажемо які парфуми підійдуть і для чоловіка, і для жінки.
До вашої уваги — універсальні аромати, якими можна бризкатися, стоячи поруч. Вони підкреслять унікальність пари і додадуть їм шарму. Один і той самий парфум, який пасує і для жінки, і для чоловіка, буде по-різному відчуватися, тому що на кожній людині ноти ароматів розкриваються по-своєму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Lattafa “Pride Breeze”

Ця парфумована вода має деревний, водночас свіжий аромат. Вона підходить для використання в теплому приміщенні. Перша нота — бергамот, пахощі, кардамон. Друга нота — конвалія, цикламен. Третя нота — мускус, сандалове дерево, кедр.

Парфуми унісекс на День Валентина 2024: найкращі аромати для закоханих - фото №1
notino.ua

Xerjoff “Italica”

Парфумована вода “Italica”має солодкі відтінки, тому піднімає настрій і додає енергії. Перша нота — молоко, мигдаль, шафран, друга — Toffee, ваніль, бурбон. Третя нота — білий мускус, сандалове дерево.

Парфуми унісекс на День Валентина 2024: найкращі аромати для закоханих - фото №2
notino.ua

Armaf “Club de Nuit Untold”

Цей аромат унісекс по-різному розкривається на чоловіках і жінках. Він додає романтичного настрою та затишної атмосфери. Перша нота — шафран, жасмин, друга нота — амброве дерево, амбра. Третя нота — смола, кедр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми унісекс на День Валентина 2024: найкращі аромати для закоханих - фото №3
notino.ua

Нагадаємо, раніше ми писали правила зберігання парфумів. Експерт назвав 3 секрети , які мають знати усі, хто любить хороші аромати.