4 секрети для правильного вибору парфумів

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Часто панянки купують парфуми, які їм сподобалися, а через деякий час, вдома, розуміють, що зробили неправильний вибір. Раніше ми писали, які парфуми стануть гарним подарунком для жінки, а тепер розкажемо, як обрати аромат, аби він не перестав подобатися уже наступного дня.

Стилісти розповіли, що в першу чергу не можна купувати дешеві парфуми, тому що вони можуть мати малу концентрацію, і швидко втрачати аромат, пише lambre.ua. Обираючи парфуми, потрібно звернути увагу на їхню концентрацію. Стійки аромати будуть відчутно упродовж 6 годин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На кожній людині один і той же аромат буде відчуватися по-різному. Тому обов'язково тестуйте парфуми, аби переконатися, що кожна їхня нота — ваша. І не забувайте, що гарна реклама на парфуми — це не привід їй вірити.

4 правила вибору парфумів:

  1. Купуйте парфуми у світлий час доби. Найкраще — вранці, коли ваш нюх не перенаситився різним спектром ароматів.

  2. Тестуйте лише ті парфуми, які вам сподобалися. Спочатку нанесіть найкращі аромати на блоттер. Згодом ті, які продовжать подобатися, нанесіть на зап'ястя.

  3. Не тріть місце, де ви нанесли парфум — його ноти швидше не розкриються. Натомість вони навпаки можуть змінити аромат, тому що ви його нагрієте.

  4. Якщо ви впевнені, що знайшли свій аромат, не купуйте його одразу. Вийдіть прогулятися надвір, і через годину поверніться. Якщо він досі буде вам подобатися, сміливо беріть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, які парфуми підійдуть для зими. Для вас — добірка ароматів, які будуть доречними у мороз і снігопад.