Найкращі парфуми-унісекс на травень 2024: порадуйте себе ароматами

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чоловік та жінка тримають парфуми, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Для вас — добірка парфумів-унісекс, які пасуватимуть до будь-якого образу в травні

Парфумери представили універсальні аромати, які бездоганно підійдуть для закоханої пари на кінець весни. У травні запропоновані варіанти подарують гарний настрій та натхнення. Раніше ми писали про новий аромат, який притягує чоловіків, а тепер розкажемо, що варто додати до вашої колекції парфумів.

Ці парфуми мають розкішний аромат, який не набридає. А ще ним можна користуватися і жінкам, і чоловікам. Представлені парфуми доречні і на кожен день, і для особливих подій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Al Haramain “Amber Oud Tobacco Edition”

Цей східний аромат підходить і для вечірнього, і для денного використання. Перша нота — імбир, чорний перець, кориця, листя табаку. Друга нота — боби тонка, гвоздика, бодян, ваніль, какао, пахощі. Третя нота — сухофрукти, деревні ноти, табак.

Парфум Al Haramain “Amber Oud Tobacco Edition”, фото
Фото: notino.ua

HERMÈS “Parfums-Jardins Collection Sur Le Toit”

Дорожній варіант парфуму-унісекс із нотами яблука і солодкої груші. Флакон можна наповнювати повторно завдяки змінному блоку. Аромат пасує чоловікам і жінкам будь-якого віку.

Парфум HERMÈS “Parfums-Jardins Collection Sur Le Toit”
Фото: notino.ua

Chopard “Gardens of the Tropics Vanille de Madagascar”

Східний аромат підходить для щоденного використання, водночас він доречний для романтичного вечора. Перша нота — бергамот, матча, померанець. Друга нота — мадагаскарська ваніль, карамель. Третя нота — кедр, гаїтський ветивер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфум Chopard “Gardens of the Tropics Vanille de Madagascar”
Фото: notino.ua

Раніше ми писали про найсолодші аромати для весни. До вашої уваги — добірка парфумів, які мають у своєму складі квіткові пелюстки.