Два фантастичних весняних аромати: азарт з запахом квіткових пелюсток

Парфумерія
528
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфуми на чевоному фоні
Фото: mecca

Аромати, які створені для квітучої весни

Весною хочеться обрати такий аромат, якій буде нагадувати про відродження, розквіт та цвітіння природи. Саме час зануритися у світ весняних парфумів , щоб підібрати ідеальний, якій підійде саме вам.

Весняні парфуми вражають своєю легкістю, привабливістю та різноманітністю. Вони можуть охоплювати усі квіткові аромати та будуть такі, ж непередбачувані, як і весна, розповідає jomashop.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото жінка наносить парфум
Фото: zefash

Ніжні квіткові ноти, у яких, якщо прислухатися, можна вловити шепіт пелюсток до чистих, свіжих ароматів, легких, як саме повітря.

Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 EDP

Парфум відкривається верхніми нотами чуйного жасмину та шафрану, далі, у глибині серця гріє бурштинове дерево і амбра, а базові ноти - приємна смола ялиці і благородність кедра.

Чому він ідеальний для весни. Променисті витончені компоненти, які гармонічно поєднуються у ароматі передають суть і нагадують про зміну сезону. Просто винятковий баланс між теплом і прозорістю, сповнений та надхненний духом весни. Парфум обирають жінки, які сповнені спокуси і жаги до нових пригод.

Giorgio Armani - Si EDP

"Sì" від Giorgio Armani дивує багатогранним ароматом, який непомітно переходить від прохолоди весняних ранків до затишного тепла весняних вечорів. Його композиція оспівує різноманітність весни. Цей аромат обирають жінки, які впевнилися у своїй унікальності, багатогранності і мистецтві спокушати одним поглядом. Парфуми допомагають втілити дух сезону, розквіту, тепла, енергії сонця та непохитного оптимізму. 

Верхні ноти: насичений сицилійський бергамот, ніжний мандарин, ароматний лікер з чорної смородини.Ноти серця: свіжа троянда, неролі, єгипетський жасмин, неповторна фрезія. Базові ноти: пачулі, амбра, орканокс та крапелька солодкої  ванілі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про улюблені парфуми Кейн Міддлтон . Які аромати обирає принцеса для вечірок і затишних днів.