Підкреслять індивідуальність та подарують насолоду: 3 нових парфуми 2024 року

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфум Loewe Solo Vulcan
Фото: en-saudi.ounass.

Весна - час придбати новий парфум

Добре підібраний парфум здатний підкреслити індивідуальність та виразити неповторність людини. Аромат відчувається, коли людина знаходиться поруч, а у пам’яті зберігається досить довгий час та викликає приємні асоціації. На парфуми, як і на одяг існує своя мода.

Фірмовий аромат обирається людиною, яка керується особистими вподобаннями. Чудовий парфум здатний підняти настрій, спонукає мріяти про нездійсненне та може стимулювати до нових звершень та цілей. Хочу! пропонує розглянути 3 нових аромати, які випущені у 2024 році. Можливо, серед них є саме такий, що стане улюбленим у вашій колекції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu Parfum

На фото парфум Jean Paul Gaultier Scandal Absolu
Фото: https://prom.ua/

Чудовий жіночий аромат, який створений прожити і цінувати особливі моменти життя. Вся композиція є досить солодкою, проте Жан-Поль Готьє змінив один зі своїх найбільш класичних ароматів: Scandal та пом’якшив туберозу чорним інжиром і сандаловим деревом. Ідеальне поєднання чорної фіги, сандалової деревини та кремової білої туберози. Такий романтичний аромат просто неможливо забути.

Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Musc Nude

На фото парфум  Narciso Rodriguez For Her Musc Nude
Фото: fragrantica

Це мускусно-флорієнтальний аромат, який втілює в собі вічну елегантність та досконалість вершини парфумерного мистецтва. В основі композиції лежить фірмовий мускус Narciso Rodriguez, доповнений новими акордами, далі відчувається пряний рожевий перець та ніжна спокійна мелодія жасмину.

У серці композиції панує розкіш рожевого масла і солодка спокуслива чарівність флердоранжу. Основа аромату представлена ​​чуттєвими бобами тонка, гладким кедром і землистими пачулі. Цей новий шедевр від Narciso Rodriguez створений відомим парфумером Сонею Констан для любителів ідеального мускусного аромату.

Парфумована вода Loewe Solo Vulcan

Іспанський аромат для справжніх чоловіків. Останнє творіння Loewe — це дивовижний аромат, який підносить парфум на новий рівень завдяки виразній унікальності. Злиття райських рослинних трав, таких як чебрець і лаванда, зі смаком переплітається з теплими і насиченими ароматами абсолюту квітів апельсина. Кінцева нота - амбра, солодка ваніль, брутальні деревні ноти, надійний дубовий мох, еротичний мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про два нових весняних аромати . Такі парфуми дозволяють відчути азарт та наситити новими враженнями.