Парфуми, які залишають розкішний шлейф: 3 вишукані аромати, які дуже дорого пахнуть

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Парфуми, які залишають розкішний шлейф, фото
Фото стаорене ШІ для Хочу!

Ці парфуми зводять з розуму своїми нотками

Жінки з давніх часів використовували аромати, щоб підкреслити свою красу та індивідуальність . Сьогодні, у світі безмежних можливостей, вибір парфумів може здатися складним завданням. Проте, коли йдеться про розкішні аромати з неймовірним шлейфом, сумніви зникають… 😍

Разом із bt.dn.ua та nektarnik.com.ua розповідаємо про 3 вишукані аромати, які залишають нереально крутий шлейф. Пам’ятаймо, що красивим і шляхетним шлейфом, на жаль, можуть порадувати далеко не всі парфумерні композиції (навіть дорогі), хоча саме цей момент вважається пріоритетним 😔 То що ж обрати? Дивіться далі!

1️⃣ Pure Musc For Her — Narciso Rodriguez

Це квітковий, деревно-мускусний аромат спокою та умиротворення. Один з найвитонченіших ароматів від Rodriguez. Найбільше підходить для офісу на будні.

Верхня нота: Мускус; середня нота: Квіткові ноти; базова нота: Кашмеран

На старті чуємо фірмовий мускус від Родрігеса — м’який, медовий, дуже чуттєвий. Далі йдуть квіткові ноти, присипані цукровою пудрою. А вже через деякий час можна буде помітити відлуння дорогої косметики та чистої білизни.

Це аромат-хамелеон. Він одночасно консервативно-строгий та м’який, жіночний ❤️
Pure Musc For Her — Narciso Rodriguez - фото
Фото: fragroom.com

2️⃣ Oud Silk Mood — Maison Francis Kurkdjian

Цей аромат насправді — унісекс. Він однаково добре підходить і для чоловіків, і для жінок.

Верхні ноти: Болгарська троянда, Ромашка і Бергамот; середні ноти: Гваяк і Гедіон; базові ноти: Уд і Папірус.

Найбільш підходящий для осені-зими, на вечір. Для повного розкриття парфуму потрібен час — спершу може здатися, що він нічого особливо собою не представляє, але потрібно трохи зачекати 😉

Oud Silk Mood — Maison Francis Kurkdjian - фото
Фото: prom.ua

3️⃣ Coco Mademoiselle — Chanel

Вічна класика, непідвладна часу — ось так можна описати цей божественний аромат. Східни йквітковий аромат.

Верхні ноти: Апельсин, Мандарин, Бергамот та Квітка апельсина; середні ноти: Турецька троянда, Жасмін, Мімоза та Іланг-іланг; базові ноти: Пачулі, Білий мускус, Ваніль, Ветивер, Боби тонка та Опопонакс.

До речі, мускусні ноти в ароматі мають пудрове звучання, що робить аромат ніжнішим і м’якшим. Підходить для будь-якої пори року, однаково добре “звучить” і вдень, і вночі.

Coco Mademoiselle — Chanel - фото
Фото: chanel.com

Раніше ми розповідали, скільки парфумів має бути в колекції кожної жінки. Якщо ви думаєте, що двох цілком достатньо (на будні та “на вихід”), то це зовсім не так! Ви будете здивовані, яка думка з цього приводу у парфумерів 😅