1, 2 чи незліченна кількість? Скільки ароматів має бути у колекції жінки

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка обирає парфуми
Фото: freepik

Жінка полюбляє купувати нові парфуми

Для жінки багато парфумів не буває. Адже так хочеться носити новинки, але і улюблені аромати забувати не хочеться. А іноді можна помилитися з вибором і ще один флакон поповнить колекцію парфумів.

Всі жінки знають, як важко боротися зі спокусою придбати нові парфуми про які чули, читали чи пробували. Яким має бути мінімальний парфумерний гардероб та ароматична колекція на всі випадки життя згідно з парфумерним етикетом, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для повноцінного вираження себе, жінці достатньо 5-7 ароматів на всі випадки життя, різні ситуації та сезони.

Casual. Такі аромати можна використовувати щодня. Вони легкі, невагомі та практично непомітні з квітково-фруктовими нотами.

Sport. Свіжі, енергійні, здатні заряджати енергією.

Second Skin. Затишні, непомітні, але носяться, як друга шкіра. Можна обирати мускуси з білими квітами, молочно-вершкові ноти, ноти кави або чорного чаю.

Romantic. Ніжні, романтичні, звабливі, створені для романтичних побачень. Квіткові, молочні, гурманські ноти.

Chic. Особливий, сміливий аромат, який важко не помітити.

Business Style. Особливий аромат для роботи, офісу місця з багатьма людьми. Запах не має бути різким та задушливим, можна обрати з деревно-цитрусовими нотами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 10 “смачних” новинок для весни , які здатні звабити з першого пшику. Не варто купувати одразу всі, але можливо улюблений аромат ховається саме серед пропонованих парфумів.