Ароматне відображення вашої сутності: 5 найдорожчих парфумів у світі

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

5 найдорожчих парфумів у світі
Найдорожчі парфуми. Фото: sothebysrealty.ae

ТОП-5 найдорожчих ароматів

Парфуми бувають надзвичайно різноманітними. З ароматом грошей, щастя чи книг. Для будь-якого настрою, події чи віку. Проте є такі парфуми, що коштують як елітне житло чи літак, і саме про такі ексклюзиви ми поговоримо далі.

Парфум - це невидимий модний аксесуар, який сповіщає про твій прихід і подовжує твій відхід, казала незрівнянна Коко Шанель. Ціна за парфуми залежить не лише рідкісними інгредієнтами у складі, а й розкішними флаконами та ексклюзивністю, пише sothebysrealty.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Golden Delicious від DKNY

20 000 $ за мл / 1 000 000 $ за пляшку (50 мл) - виготовлений лише 1флакон.

DKNY об’єднався з відомим дизайнером ювелірних виробів Мартіном Кацом для створення найдорожчих парфумів у світі, усі кошти від якого будуть передані глобальній гуманітарній організації Action Against Hunger.

Флакон прикрашений 2909 дорогоцінними каменями, встановленими так, щоб нагадувати горизонт Нью-Йорка. Він включав 2700 білих діамантів, 183 жовті сапфіри, 7,18-каратний овальний сапфір Кабошон зі Шрі-Ланки, 15 рожевих діамантів з Австралії, 4 діаманти огранювання “троянда”, 1,6-каратний бірюзовий турмалін Paraiba з Бразилії, 3,07-каратний овального огранювання. рубін, грушоподібний діамант огранювання “троянда” вагою 4,03 карата та бездоганний жовтий канарський діамант вагою 2,43 карата, зображений на ковпачку.

№ 1 Passant Guardant від Clive Christian

7600 доларів за мл / 228 000 доларів за флакон (30 мл)

Кришталевий флакон, прикрашений 24-каратною золотою решіткою ручної роботи. Використано понад 2000 діамантів, включаючи жовті діаманти та рідкісний рожевий діамант.

Це єдина пляшка з короною королеви Вікторії, торговою маркою Maison. Аромат являє собою суміш бергамоту, сицилійського мандарина, іланг-ілангу та пряного неролі.

Opera Prima від Bvlgari

$3133 за мл / $235 000 за пляшку (75 мл)

Bulgari випустила Opera Prima у 2014 році до свого 130-річчя. Парфумер Daniela Andrier створила аромат, який поєднує середземноморські аромати, пропонуючи фруктову есенцію, підкреслену нотами лимона та апельсинового цвіту.

Флакон 250 каратів цитрину, 4,45 карата аметисту та 25 каратів діамантів разом із листовим золотом. 25 січня 2018 року компанія Bulgari оголосила про продаж Opera Prima, одного з найдорожчих ароматів в історії, за 235 000 доларів.

J'adore L'or Prestige Edition від Dior

750 доларів за мл / 75 000 доларів за флакон (100 мл)

Лімітована серія 100-мілілітрових флаконів найпопулярнішого аромату Dior представлена у 2016 році. Надзвичайно ексклюзивний аромат у вишуканому флаконі з кришталем і перлами з приголомшливим бантом, прикрашеним 30 діамантами круглої огранки та 10 діамантами огранювання “груша”.

1 Million Luxe Edition від Paco Rabanne

570 доларів за мл / 57 000 доларів за флакон (100 мл)

Парфум, який створений спеціально для чоловіків. Аромат класу Luxe укладений у золотий футляр із діамантовою короною від Noe Duchaufour-Lawrence. Кожен флакон був пронумерований індивідуально, і його можна наповнювати нескінченно, навіть якщо духи більше не продаються.

Спокуслива нота червоного апельсину, грейпфруту, кориці, м'яти, троянди, спецій, світлої шкіри, білого дерева, пачулі та амбри, створені шановними парфумерами Крістофом Рейно, Олів'є Пеше та Мішелем Жираром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про парфуми, які точно були у кожної представниці прекрасної статі. Перевірте список та пригадайте аромат з нотою ностальгії.