Парфуми з ароматом грошей, щастя чи власної ДНК: ТОП-10 найдивніших запахів в історії парфумерії

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфуми з ДНК
Фото: bhub

Незвичайні парфумерні запахи в історії парфумерії

Парфуми здатні підкреслити індивідуальність людини та показати її “ексклюзивність”. Аромат допомагає посилити враження, залишається у пам’яті та дарує впевненість у собі.

В історії парфумерії компанії придумують та випускають витончені, нестандартні та іноді дивні аромати для людей, які усіма силами прагнуть підкреслити свою особливість, розповідає sun-parfum.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

SMILEY’S PARFUM - аромат щастя

У 2006 році компанія смайл презентувала парфуми, які змушують людей відчувати радість. Парфумерні композиції мають у собі фруктово-пряні аромати та ноти апельсина, мускуса, какао, праліне, пачулі та мірри. Парфуми містять психостимулятори та антидепресанти. Вони підвищують стресостійкість та дарують ейфорію.

Парфуми з ароматом грошей

Компаніє “Рідкі гроші” довела світу, що гроші мають свій запах. Аромати з запахом готівки для чоловіків - з нотами цитрусів, бризу та розмарину і жіночі - з нотами мандарину, гавайських квітів та рожевого грейпфрута. Вважається, цей аромат має стимулювати до успіху та мотивувати на досягнення цілей.

Аромати у стилі дзен

Унікальні флакони парфумів створені на основі природних форм. Зелене стебло бамбука, чорна галька, білий равлик огортають атмосферою спокою, гармонії та єднання з природою.

“Криваві” парфуми

Італійський бренд випустив серію неординарних парфумів. Лінія складається з 4-х ароматів, які відповідають групі крові, але без крові у складі. “О” має ноти шипшини, малини, кедру, чебрецю, березової кори. “АВ” пахне галькою, водою, алюмінієм, сланцем. У всій лінійці відчувається запах металу.

Аромат кока-коли

Для поціновувачів напою австралійський дизайнер Вончан Лі розробив серію флаконів, а за основу була пляшка напою. Дві лінійки, які поділяються за віковими категоріями. Проте це лише проєкт, а самих парфумів поки немає у природі.

Парфум з ароматом книг

Основні ноти - це запах свіжонадрукованої книги для чоловіків і жінок. Парфум пакується у книжковий том з відгуками на сторінках про диво-аромат. Випускає парфуми книжкове видавництво Генхарда Штайля у Німеччині.

Аромат для схуднення

Французький парфумерний дім випустив парфуми з інгредієнтами, які пригнічують апетит. Композиція має у складі кофеїн та карнітин та сприяє розкладу жиру в організмі.

Аромат власної ДНК

Унікальний парфум, який у складі має ДНК замовника. Вважається найдорожчим та найнезвичайніший запах у світі. Було випущено парфуми таких знаменитостей: Мерлін Монро, Біла Клінтона, Арнольда Шварценеггера, Елвіса Преслі та Памели Андерсон.

Аромат марихуани

“Cannabis Santal Eau de Parfum” володіє пікантним ароматом лісу, пахощі цитрусів переплітаються з теплими нотками шоколаду, ефірної олії і доповнюються з чуттєвим ароматом марихуани. Вартість такого аромату у Франції від 80 дол.

Антивікові парфуми

Розроблений для жінок, які прагнуть мати молодший вигляд. “еліксир молодості” стимулює емоційну частину мозку та притулює логічну. Тоді жінка починає почуватися молодшою мінімум на 8 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 10 кращих весняних ароматів. Надзвичайно чуттєві, витончені, приємні та підійдуть найвибагливішим гурманам.