Найкрасивіші акторки Голлівуду: ТОП-20 на думку редакції Хочу! (ФОТО)

Новини шоубізнесу
610
Анастасія Жиденко

Анастасія Жиденко

Фріланс-редакторка

Кара Делевінь - одна з найкрасивіших жінок сучасності
Кара Делевінь. Фото: instagram.com/caradelevingne

Представниці американського кіно вражають шанувальників своєю привабливістю

Прикрасою будь-якого фільму або серіалу є чарівні та неперевершені голлівудські акторки, що своєю майстерністю кожного дня підтверджують, що є найкращими. Дівчата здобувають прихильність як телеглядачів, так і кінокритиків, отримують престижні нагороди у кіноіндустрії й запам’ятовуються чи не кожному глядачу.

Hochu.ua склав перелік найкрасивіших акторок Голлівуду, яких ви точно бачили бодай раз чи два у житті. Хто ж увійшов до ТОП-20 – дізнавайтеся далі у нашому свіжому матеріалі! 😍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

№20. Дженна Ортега (21 рік)

Акторка Дженна Ортега
Дженна Ортега – одна з найкрасивіших акторок Голлівуду на сьогодні. Фото: instagram.com/jennaortega

Дженна Ортега – юна зірка кіноіндустрії. Участь в іронічній драмі «Венздей» принесла американській акторці неабиякий успіх: вона стала діамантом телесеріалу, зігравши роль рефлексивної дівчини Венздей.

Загалом Дженна Ортега взяла участь у багатьох культових кінострічках. Наприклад, у її фільмографії значаться такі роботи як «Залізна людина 3», «Крик», «Незаймана Джейн», «Дівчина Міллера» та інші.

Дівчина має активну життєву позицію, також є письменницею та філантропкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№19. Емі Адамс (49 років)

Акторка Емі Адамс
Емі Адамс – одна з найгарніших зірок Голлівуду. Фото: instagram.com/goldderby

Американська співачка та акторка дебютувала у кіноіндустрії у 1999 році, зігравши у чорній комедії «Убивчі красуні». За кілька років Емі Адамс стала знаменитою та вперше була номінована на «Оскар» як найкраща акторка другого плану, завдяки інді-фільму «Червневий жук».

Загалом її фільмографія налічує понад 40 фільмів та серіалів, таких як «Жорстокі ігри 2», «Спіймай мене, якщо зможеш», «Наречений напрокат» та інші. У 2017 році акторка отримала власну зірку на Алеї слави в Голлівуді.

№18. Аня Тейлор-Джой (28 років)

Акторка Аня Тейлор-Джой
Аня Тейлор-Джой – одна з найгарніших зірок Голлівуду. Фото: instagram.com/anyataylorjoy

Найкращими фільмами та серіалами за участю відомої американо-британо-аргентинської моделі та акторки є «Відьма», «Спліт», «Ферзевий гамбіт», «Меню». Аня Тейлор-Джой була номінована на «Золотий глобус», завдяки ролі Емми Вудгас у драмі «Емма».

Акторка продовжує активно зніматися у кіно. У 2024 році взяла участь у зйомках науково-фантастичного фільму «Дюна: Частина друга» та постапокаліптичного бойовика «Фуріоза: Шалений Макс. Сага».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№17. Флоренс Пʼю (28 років)

Акторка Флоренс П’ю
Флоренс Пʼю – одна з найкрасивіших акторок сучасності. Фото: instagram.com/florencepugh

Флоренс Пʼю є авторкою пісень, співачкою та британською акторкою, що здобула визнання у кіно у 2016 році. Вона отримала Премію британського незалежного кіно за головну роль молодої нареченої у драмі «Леді Макбет».

Дівчина стильно одягається та відома своїми незвичними образами. Модні журнали Vogue та Harper’s Bazaar характеризують вбрання акторки, як «унікальні», «зухвалі» та «сміливі».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У вільний час Флоренс Пʼю займається волонтерською діяльністю. У 2020 році допомагала збирати кошти для Entertainment Industry Foundation для боротьби з наслідками пандемії Covid-19.

№16. Ніколь Кідман (57 років)

Акторка Ніколь Кідман
Ніколь Кідман – легендарна акторка з незрівнянною красою. Фото: instagram.com/nicolekidman

Однією з найвидатніших голлівудських акторок є Ніколь Кідман – продюсерка, співачка, активістка та дипломатка. Зліт у її кінокарʼєрі стався через фільм-мюзикл База Лурманна «Мулен Руж». Ніколь Кідман виконала всі музичні номери самостійно. Гра акторки та виконання пісень вразили кінокритиків та телеглядачів. Саме тому, дівчина була номінована на «Оскар». Також вона брала участь у містичному трилері «Інші» та психологічній драмі «Кроляча нора».

У 2005 році за версією журналу «Форбс» Ніколь Кідман потрапила на 45-е місце списку зірок-багатіїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№15. Аманда Сайфред (38 років)

Акторка Аманда Сайфред
Аманда Сайфред – одна з найкрасивіших актрис сучасності. Фото: instagram.com/mingey

У віці 15 років акторка вже почала брати участь у зйомках телесеріалів «Всі мої діти» та «Як обертається світ». Аманда Сайфред дебютувала у фільмі «Погані дівчиська» у 2004 році. Драматичний мінісеріал «Вибула» приніс їй довгоочікуваний успіх: дівчина здобула нагороди «Золотий глобус», «Hollywood Critics Association TV Awards» та «Еммі».

№14. Емма Вотсон (34 роки)

Акторка Емма Вотсон
Емма Вотсон – одна з найкрасивіших акторок сучасності. Фото: instagram.com/emmawatsonfan47

За порадою керівника з драмгуртка у 9-річному віці Емма Вотсон взяла участь у кастингу на роль Герміони у пригодницькому фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь». Так і почався її шлях у кіно.

Також вона зіграла принцесу Пі, головну героїню у анімаційній дитячій комедії «Пригода Десперо», знялася у кримінальній драмі «Елітне суспільство». Також шанувальники й досі пам’ятають її образ у музичному фільмі-фентезі «Красуня і Чудовисько» – сміливої, розумної та красивої дівчинки, яка захопила серця багатьох глядачів.

Зірка також займається боротьбою за права жінок та цікавиться новинками у світі моди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№13. Зої Дойч (29 років)

Акторка Зої Дойч
Зої Дойч – актриса-красуня, від якої важко відірвати погляд. Фото: instagram.com/zoeydeutch

Зої Дойч народилася у сім’ї кінематографістів і з самого дитинства захоплювалася акторством. Вперше телеглядачі побачили гру дівчини разом з матірʼю та сестрою у комедії «Майор Капкейк».

За роки роботи акторкою Зої Дойч мала головні ролі у містичній драмі «Матриця часу», біографічному драматичному фільмі «За прірвою у житі», постапокаліптичному комедійному фільмі «Зомбіленд: Подвійний постріл» тощо.

№12. Меделін Петш (30 років)

Акторка Меделін Петш
Меделін Петш – надзвичайно красива і талановита сучасна акторка. Фото: instagram.com/madelame

Ще з 2015 року рудоволоса дівчина знімається у кіно. Але прихильність телеглядачів завоювала тільки у 2017 році, завдяки підлітковій драмі «Рівердейл». Меделін Петш перевтілилася у персонажа Шеріл зі стервозним і водночас тендітним характером. Саме через цю роль акторка отримала нагороди «Teen Choice Awards» та «MTV Movie & TV Awards».

№11. Софі Тернер (28 років)

Акторка Софі Тернер
Софі Тернер – одна з найгарніших актрис на сьогодні. Фото: instagram.com/sophiet

Англійська акторка та продюсерка Софі Тернер розпочала свою карʼєру у кіно, завдяки зйомці у серіалі «Гра престолів». Роль Санси Старк принесла їй нагороду від Гільдії кіноакторів США. Пізніше дівчина зіграла у картинах «Особливо небезпечна», «Тринадцята казка» та «Інша я». Особливу славу здобула через гру в серії супергеройських фільмів, таких як «Люди Ікс: Апокаліпсис», «Люди Ікс: Темний Фенікс».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№10. Емілія Кларк (37 років)

Акторка Емілія Кларк
Емілія Кларк – надзвичайної краси актриса. Фото: instagram.com/emilia_clarke

Емілія Кларк – зірка «Гри Престолів», що попри проблеми зі здоровʼям взяла участь у понад 20 відомих фільмах та серіалах, а саме: «До зустрічі з тобою», «Голос із каменю», «Щасливого Різдва», «Таємне вторгнення». Завдяки своїй працьовитості дівчина чотири рази була номінована на прайм-тайм премію «Еммі» та має безліч інших престижних нагород.

Крім того, Емілія Кларк є засновницею продюсерської компанії Magical Thinking Pictures. Цей досвід допоміг їй удосконалити свої навички в акторстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№9. Емма Робертс (33 роки)

Акторка Емма Робертс
Емма Робертс – одна з найкрасивіших акторок сучасного кінематографу. Фото: instagram.com/emmaroberts

Емма Робертс – успішна американська акторка, продюсерка та поп-співачка. У 2001 році білявка дебютувала одразу у масштабних фільмах «Кокаїн» та «Улюбленці Америки». Найцікавішими та найпопулярнішими її проєктами є «День Святого Валентина», «Дика», «Це дуже кумедна історія», «Крик 4», «Ми – Міллери», «Нерв» та «Американська історія жахів».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№8. Пенелопа Крус (50 років)

Акторка Пенелопа Крус
Пенелопа Крус – актриса, яку знають всі. Фото: instagram.com/penelopecruzoficial

Іспанська акторка розпочала свою карʼєру в кіно з участі у еротичній комедії «Шинка, шинка». Пенелопа Крус відома на весь світ через мелодраму «Вікі Крістіна Барселона», мюзикл «Девʼять», драму «Парарельні матері». Дівчина має багато прихильників не тільки завдяки професійно відіграним ролям, але й за щиру та чуттєву натуру. Пенелопа Крус у своїх промовах активно підтримує Україну – усіх, хто страждає через війну.

№7. Лілі Рейнгарт (27 років)

Акторка Лілі Рейнгарт
Лілі Рейнгарт – одна з найгарніших актрис сучасності. Фото: instagram.com/lilireinhart

Саме через роль Бетті Купер у підлітковій драмі «Рівердейл» американська акторка Лілі Рейнгарт здобула популярність серед глядачів та кінокритиків. Але найпершою її роботою був кримінальний телесеріал «Закон і порядок: Спеціальний корпус».

У житті дівчина є феміністкою та підтримує права ЛГБТ.

№6. Каміла Мендес (30 років)

Акторка Каміла Мендес
Каміла Мендес – надзвичайної краси актриса. Фото: instagram.com/camimendes

Бразильська американка з бунтарським характером зацікавила чоловічу аудиторію головною роллю привабливої брутальної Вероніки Лодж у підлітковій драмі «Рівердейл». У серіалі Каміла Мендес виглядала харизматичною, упевненою у собі та вишуканою дівчиною. Такою акторка є і в реальному житті. За професійну гру була відзначена нагородою «Teen Choice Awards».

№5. Белла Торн (26 років)

Акторка Белла Торн
Белла Торн – дуже красива актриса, яка заслуговує на почесне 5 місце у нашому списку. Фото: instagram.com/bellathorne

Белла Торн пройшла довгий шлях від юної зірки Disney Chanel до титулу найбільш успішної акторки сучасності. Її першою головною роллю був образ фанатки MV Sideline у фільмі «Застряг у тобі». Потім вона грала епізодичних персонажів у телесеріалах «Брудні мокрі гроші», «Красені». Белла Торн отримала номінацію на Young Artist Award у 2010 році.

Справжній успіх їй принесла «Танцювальна лихоманка». Задля цього американського ситкому акторка записала дебютний сингл «Watch me» спільно із Зендеєю Коулман.

№4. Марґо Роббі (34 роки)

Акторка Марґо Роббі
Марґо Роббі – одна з найкрасивіших акторок на сьогодні. Фото: instagram.com/moviegodesses

Австралійська акторка звикла експериментувати зі своєю зовнішнішністю. Марґо Роббі є справжнім майстром перевтілення у позитивних та негативних персонажів: Гарлі Квінн з супербойовику «Загін самогубців» або стереотипну Барбі з комедійного феміністичного фільму «Барбі». Акторка встигла побувати брюнеткою та рудоволосою, приміряти пірсинг та різні варіації макіяжу смокі айс. Тому й не дивно, що вона є володаркою понад 10 всесвітньовідомих нагород.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№3. Дженніфер Лоуренс (34 роки)

Акторка Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс – неймовірно красива сучасна актриса. Фото: instagram.com/1jnnf

Американська режисерка, феміністка, меценатка та акторка, що стала популярною завдяки ролям у фільмах «Мій хлопець – псих», «Люди Ікс», «Зимова кістка» та «Голодні ігри». За версією Forbes, Дженніфер Лоуренс є другою після Анджеліни Джолі найоплачуванішою зіркою Голлівуду. Також раніше входила у список 100 найвпливовіших людей світу за версією «Time».

У школі її називали «Нітро», бо вона завжди була енергійною і хороброю. Такою акторка є й зараз!

До слова, вона дуже стильно одягається! Її образи варто взяти собі на замітку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№2. Кара Делевінь (32 роки)

Акторка Кара Делевінь
Кара Делевінь – одна з найкрасивіших актрис Голлівуду. Фото: instagram.com/caradelevingne

Кара Делевінь є знаменитою англійською акторкою, письменницею, співачкою та колишньою супермоделлю. Раніше дівчина була обличчям косметичного бренду Burberry Beauty та знімалася у рекламних компаніях для H&M, Chanel, Zara. Але пішла з модельного бізнесу та вирішила займатися тільки акторською діяльністю. Кара Делевінь знялася у популярних фільмах «The Return», «Лихоманка тюльпанів», «Паперові міста», «Загін самогубців».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№1. Сідні Свіні (26 років)

Акторка Сідні Свіні
Сідні Свіні – найкрасивіша сучасна голлівудська актриса. Фото: instagram.com/sydney_sweeney

Найяскравішою зіркою сьогодення та найпрестижнішою представницею молодого покоління акторок Голлівуду ми вважаємо Сідні Свіні. У її творчому доробку багато цікавих та незвичних ролей: дівчина перевтілилася у школярку Кессі у драматичному серіалі «Ейфорія» та вразила глядачів образом страшної одержимої демоном черниці у фільмі жахів «Проклята Діва». Акторка стала успішною через кінострічки «Реаліті», «Білий лотос», «Люблю тебе ненавидіти».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про Блейк Лайвлі, яка з’явилася на кінопрем’єрі стрічки "Покинь, якщо кохаєш" у вінтажній сукні від Versace. Вперше її приміряла попдіва Брітні Спірс, тож тепер фанати обох зірок не можуть визначитися, кому ж ця сукня пасує більше. 😅