Новий акторський склад і ніякої Румунії: з'явилися перші подробиці зйомок 2 сезону "Венздей"

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Серіал Тіма Бертона "Венздей" не став найпопулярнішою кінострічкою 2022 року та приніс популярність виконавцям головних ролей. Тож не дивно, що його продовжили на другий сезон. Про перші деталі сюжету читайте в нашому матеріалі!

Зйомки другого сезону "Венздей" ще не розпочалися, а в Мережі вже ширяться деталі сюжету. Як пишуть на порталі на порталі  Variety , основна локація серіалу буде змінена. Прихильники знають, що перший сезон знімали в мальовничій Румунії, однак тепер "Венздей" переїде до Ірландії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також передбачаються зміни в акторському складі. Через звинувачення у домаганнях актора Персі Хайна Вайта, який зіграв роль Ксав'є Торпа, ймовірно не буде включено до складу наступного сезону, що може призвести до оновлення акторського ансамблю.

Новий акторський склад і ніякої Румунії: з'явилися перші подробиці зйомок 2 сезону "Венздей" - фото №1
Фото: instagram.com/wednesdaynetflix

Офіційний початок зйомок запланований на весну 2024 року. А ось дата прем'єри все ще залишається невідомою.

Нагадаємо, що у центрі сюжету першого сезону "Венздей" була старша дочка ексцентричної родини Аддамс. Її неординарні витівки призвели до того, що вона змінила вісім шкіл за останні п'ять років. Після останнього скандального інциденту їй доводиться перевестися до "Невермора" — академії для вигнанців, яку колись відвідували її батьки. За кермом цього навчального закладу безжально править Лариса Вімс — заклятий ворог матері Венздей. А ще в окрузі на людей полює монстр, тож головна героїня вирішує зупинити це чудовисько.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що стала відома  нова дата прем'єри фільму "Дюна 2". Чекати вже недовго!