Прикраса з таємним сенсом: Олена Зеленська показала особливу брошку за 8 тисяч гривень (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Перша леді України здивувала розкішним вбранням з прикрасою, яка має цікавий сенс. Детальніше про новий образ Олени Зеленської читайте в нашому матеріалі!

Олена Зеленська взяла участь у підсумковій зустрічі Міжвідомчої координаційної ради з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я. На заході також був прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міжнародні партнери, депутати та керівники ОВА, які обговорювали план забезпечення українців психічною допомогою. Однак увагу привернула перша леді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як завжди, Олена Зеленська з'явилася в бездоганному образі. Для цього заходу вона обрала класичний костюм-трійку темно-гірчичного кольору з жилетом та блузку кольору кави з молоком.

Прикраса з таємним сенсом: Олена Зеленська показала особливу брошку за 8 тисяч гривень (ФОТО) - фото №1
Прикраса з таємним сенсом: Олена Зеленська показала особливу брошку за 8 тисяч гривень (ФОТО) - фото №2

"Вишенькою на торті" стала цікава прикраса — масивна брошка у формі голубки від бренду Gunia Project. Золота голубка має цікавий сенс. прикраса натхнена оздобами короваю, адже в нашій культурі голубка з тіста часто прикрашала обрядовий хліб. Ці витончені пташки вважалися потужними оберегами та символами миру, щастя й удачі.

Прикраса з таємним сенсом: Олена Зеленська показала особливу брошку за 8 тисяч гривень (ФОТО) - фото №3

Ціна такої брошки складає 8 тисяч гривень. Придбати її можна на сайті Gunia Project. Це ручна робота.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Зеленська проміняла ділове вбрання на пуховик і чоботи. В такому незвичайному образі вона відвідала будівельний майданчик. Фото знайдете в нашому матеріалі !

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine