Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

З настанням весни варто поговорити про модне взуття . І тут, звісно, просто неможливо не згадати про кросівки. Але як носити їх, щоб виглядати цікаво і незвичайно? Пропонуємо вам взяти приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших модних зірок, які вміло поєднують кросівки зі штанами.

Коли ми думаємо про те, з чим носити кросівки, на думку одразу ж спадають такі варіанти, як джинси, спортивки чи сукні. Так-так, це досить прості та перевірені поєднання, які ми вже гарно знаємо. Однак існують й цікавіші варіанти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед трендів цієї весни досить просте, але разом з цим цікаве поєднання — штани та кросівки. Якщо ви ще не носили це взуття таким чином, то радимо надихнутися образами зірок, яких вважають справжніми іконами стилю.

Софія Річі носить карго

Американська модель пропонує досить зрозуміле поєднання — карго та кросівки. Доповнити такий образ можна, як зірка, бейсболкою та окулярами.

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram/sofiarichiegrainge/

Кеті Голмс робить ставку на спорт

Актриса Кеті Голмс дотримується, на перший погляд, традиційного підходу. Вона носить кросівки зі звичайними спортивними штанами. Але, як можемо помітити, цей образ не виглядає нудним чи суто спортивним. Все просто: зірка доповнює його довгим класичним пальто, елегантними окулярами та шкіряною сумкою. Вишукано та зручно!

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

Роузі Гантінгтон-Вайтлі віддає перевагу класиці

Якщо ви не готові до експериментів, то беріть приклад з дружини Джейсона Стейтема. Роузі Гантінгтон-Вайтлі поєднує кросівки зі звичайними джинсами. Але робить вона це, звісно, зі смаком, доповнюючи свій образ звабливим топом у білизняному стилі з мереживом. Цікавий хід, погодьтесь!

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram/rosiehw/

Джіджі Хадід обирає чорні штани

З якими ще штанами можна носити кросівки? З класичними чорними штанами, які чудово підкреслюють фігуру. Образ в такому стилі вже демонструвала популярна модель Джіджі Хадід.

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty Images

Дженніфер Лоренс на боці жіночності

Білий колір завжди виглядає більш ніжно та жіночно. Придивіться собі білосніжні штани цієї весни та поєднуйте їх з кросівками, як це робить Дженніфер Лоренс. Для створення ще більш елегантного образу, додайте довге класичне пальто, великі окуляри, широкий шкіряний ремінь та светр у ніжному кольорі.

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №5
Фото: Getty Images

Кендалл Дженнер за перевірені поєднання

Якщо вам з якихось причин не хочеться носити кросівки з класичними штанами, то беріть приклад з Кендалл Дженнер. Відома модель звісно любить експерименти, але іноді дотримується перевірених методів — носить кросівки з легінсами.

Кросівки та штани — модний тренд цієї весни: беремо приклад з Джіджі Хадід, Дженніфер Лоренс та інших зірок (ФОТО) - фото №6
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще більше натхнення ви можете отримати, прочитавши наш матеріал про  стиль Гейлі Бібер . Дізнайтеся, як цій зірці завжди вдається виглядати на мільйон.

Головне фото: колаж HOCHU.ua на основі фото Getty Images