Яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни? Це найгарячіший тренд 2024 року (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зважаючи на божевільну популярність балеток Мері Джейн, можна зробити висновок, що мода на них нікуди не зникне у 2024 році. Так-так, це взуття буде найбажанішою парою весною та влітку, тож дізнайтеся, як його носити, щоб виглядати стильно, а також дізнайтеся, чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову .

Балетки на плоскій підошві залишаться у тренді впродовж кількох сезонів. Це взуття завоювало гардероби та серця модниць завдяки своєму комфорту та мінімалістичному дизайну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак варто сказати, що найбільш популярними та модними будуть балетки з блискучими аплікаціями, як пишуть у виданні  Vogue . Мода на металік тримається на плаву впродовж тривалого часу, а весною вона обіцяє бути ще більш популярною.

Яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни? Це найгарячіший тренд 2024 року (ФОТО) - фото №1
Фото: vogue.es
Яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни? Це найгарячіший тренд 2024 року (ФОТО) - фото №2
Фото: vogue.es

Сріблясте взуття вже представлене в колекціях таких брендів, як Loewe, Chanel, GCDS та Coperni. Це чітко свідчить про те, що балетки мають зайняти почесне місце в гардеробі кожної модниці.

Також варто звернути увагу на балетки з камінчиками та блискітками. Вони додадуть "перчинки" в ваш імідж та допоможуть виділитися з натовпу.

Яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни? Це найгарячіший тренд 2024 року (ФОТО) - фото №3
Яке взуття будуть носити всі модниці цієї весни? Це найгарячіший тренд 2024 року (ФОТО) - фото №4

А якщо сріблясті балетки — це надто екстравагантно для вас, то звертайте увагу на інші лаконічні варіанти. Їх простіше стилізувати та можна носити не один сезон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  сірий денім . Дізнайтеся, чому у 2024-му він обов’язково повинен бути в вашому гардеробі.