“Це схоже на дівочу мрію”: Софія Вергара вразила прихильників своєю колекцією взуття (ФОТО, ВІДЕО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Софія Вергара, яка раніше приміряла сукню від Вікторії Бекхем, показала свій розкішний будинок. Увагу прихильників привернула гардеробна зірки, в якій вона зберігає величезну колекцію взуття. Більше про це розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Минулого літа Софія Вергара засмутила шанувальників новиною про розлучення зі своїм чоловіком Джо Манганьєлло. Після розставання актриса залишилася жити в їхньому маєтку в Лос-Анджелесі. І нещодавно вона пустила на свій поріг журналістів Architectural Digest. А все тому, що будинок зірки прикрасить березневу обкладинку цього журналу. Про це пише Фокус.

У супровідному відеоролику можна роздивитися розкішну гардеробну актриси. До речі, порядок в ній організувала не сама Софія - вона доручила це відомому експерту Лінді Куперсміт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Вергара має величезну кількість різноманітного взуття! Як то кажуть, на всі випадки життя.

Фото: @sofiavergara
Фото: @sofiavergara

Ось де я насправді живу - у своїй шафі. Тут я проводжу більшу частину свого часу. Це схоже на дівочу мрію,

- сказала Софія.

Та крім одягу та взуття, зірка зберігає в гардеробній й кілька особливих фотографій. Зокрема, фотографію своїх покійних брата та кузини, а також свою чорно-білу світлину без одягу.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Цю фотографію було зроблено, коли я була молодою і свіжою,

- пожартувала зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що не могли поділити Вергара та Манганьєлло під час розлучення. Більше про це - читайте у цій статті .

Фото: @sofiavergara