Дірявий та брудний одяг за кілька тисяч доларів. Balenciaga випустили нову колекцію: реакція Мережі (ФОТО)

Шопінг
710
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У вас є брудні кросівки, які неможливо нічим випрати? Або, можливо, десь завалялися діряві джинси зі слідами від трави? Не викидайте їх, адже ці речі, ймовірно, будуть на піку популярності. На днях бренд Balenciaga випустив колекцію натхненну стилем безхатьків. Поки що прихильників у неї мало, однак мода швидко змінюється. Дивіться!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бренд Balenciaga знову вразив модників новою колекцією, яка викликала вкрай неоднозначні реакції у Мережі. Нова лінійка одягу виглядає зовсім не новою: зношене взуття, діряві светри та брудні джинси. Ціни на ці вироби стартують від 1000 доларів.

Критики вбачають у цьому ідею "зневаги до капіталізму". Бренд вже випускав поношене взуття Paris Sneaker, яке коштувало 1 850 доларів. А ще колись вислав гостям показу розбиті iPhone, які стали запрошеннями на Паризький тиждень моди.

Дірявий та брудний одяг за кілька тисяч доларів. Balenciaga випсутили нову колекцію: реакція Мережі (ФОТО) - фото №1
Дірявий та брудний одяг за кілька тисяч доларів. Balenciaga випсутили нову колекцію: реакція Мережі (ФОТО) - фото №2

А ось в Мережі це мистецтво поки що оцінили далеко не всі. Багато користувачів вважають такі вироби божевіллям та не розуміють нащо на них витрачати гроші. Не обходиться й без жартів, що одяг не тільки виглядає старим, але й має відповідний запах. А ви б носили такий?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що Tiffany & Co. створили дивовижну лінійку прикрас з золотими та срібними покемонами. У цій колекції представлено 9 ювелірних виробів у вигляді кулонів та кольє.