Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО)

Ікони стилю
566
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо не знаєте, що подивитися у лютому , то обов'язково перегляньте фільм "Турист" з розкішною Анджеліною Джолі в головній ролі. У цьому фільмі вас підкорить не тільки цікавий сюжет, а й розкішні вбрання головної героїні, які принесуть порцію модного натхнення перед настанням весни.

Мало хто згадає сюжет фільму "Турист", що вийшов на екрани у 2010 році, але забути Анджеліну Джолі в ролі Еліс та її приголомшливі вбрання просто неможливо. Цією красою ми завдячуємо відомому художник по костюмах Колін Етвуд. Саме вона працювала над модною складовою цієї стрічки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Увесь одяг Джолі у фільмі був розроблений для неї та виготовлений вручну, за одним винятком: вінтажна сіра сукня Чарльза Джеймса 1950-х років. Етвуд не змогла втриматися від використання її у фільмі. Цю сукню поєднали зі світлими шкіряними рукавичками та клатчем.

Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №1
Фото: vogue.co.uk/GK LLC

А ось розкішна сукня, яку Джолі носить на балу, була пошита з шарів чорного шовкового тюлю, сітки та атласу з плісированим багатошаровим краєм. Її доповнило масивне кольє.

Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №2
Фото: vogue.co.uk/GK LLC

Ще один неймовірний образ — це перша поява героїні Джолі в кадрі. Монохромне молочне вбрання, яке підкреслює розкішну фігуру актриси, рукавички та елегантна зачіска.

Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty Images
Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty Images

Неможливо оминути увагою ніжний та романтичний образ актриси у білосніжній сукні з шовку. Червоні губи додали цьому образу крапельку звабливості.

Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №5
Фото: vogue.co.uk/GK LLC

І, звісно, total black образ, який складався з жакета, спідниці та чорних підборів. Доповнила це трішки строге, але вишукане вбрання героїня Еліс великими окулярами та перлами.

Вічна класика! Насолоджуємося елегантними образами Анджеліни Джолі у фільмі "Турист" (ФОТО) - фото №6
Фото: vogue.co.uk/GK LLC
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вас більше цікавить стиль реальних людей, то не пропустіть наш матеріал про імідж Гейлі Бібер . Ми розповіли, чому її вважають іконою стилю.