Вміє, якщо хоче: Флоренс П’ю вразила романтичним образом (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Флоренс П'ю, яка раніше ледь не залишилася без ока просто на червоній доріжці, відвідала захід у Голлівуді. Який образ вирішила приміряти акторка для цієї події - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Днями у Лос-Анджелесі відбулося 14-те щорічне вручення премії Губернатора Академії кінематографічних мистецтв та наук. Серед зіркових гостей заходу була і зірка “Оппенгеймеру” Флоренс П’ю.

Для своєї появи на публіці акторка обрала сукню, яка вигідно підкреслювала її фігуру. Це ніжне вбрання дуже відрізняється від напівпрозорих суконь, в яких ми звикли бачити Флоренс на червоних доріжках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня від Rodarte з колекції  весна-літо 2024 мала бретелі хрест-навхрест і була прикрашена квітковим декором, лелітками та баскою. Доповнювали образ босоніжки на підборах та кілька дорогоцінних прикрас. Своє світле волосся зірка вклала в голлівудські хвилі та зробила макіяж зі стрілками.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також цей захід відвідала і Марго Роббі. Цього разу вона обрала не ляльковий образ, а чорну сукню з елегантними вирізами. Поглянути на образ зірки можна у цій статті .

Фото: Getty Images