Зірка "Дюни" Флоренс П'ю ледь не залишилася без ока просто на червоній доріжці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Британська актриса Флоренс П'ю потрапила в неприємну ситуацію. Через необережність невідомого фаната, зірка фільму "Дюна" ледь не отримала серйозну травму ока. Як це сталося розповідаємо на HOCHU.ua!

Актори другої частини науково-фантастичної кінокартини Дюна, включно з Тімоті Шаламе, Остіном Батлером, Зендаєю і Флоренс П'ю, прибули на червону доріжку фестивалю Comic-Con у Сан-Паулу, Бразилія. Саме там і стався казус, який змусив похвилюватися багатьох присутніх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, несподівано з натовпу фанатів у бік акторського складу полетів невідомий предмет, влучивши прямо в обличчя Флоренс П'ю. Деталь потрапила в ліве око актриси, від чого та злякалася і схопилася за обличчя. Деякі таблоїди стверджують, що в знаменитість поцілив мобільний телефон, однак що це було - достеменно невідомо.

Відповідне відео швидко розлетілося в соцмережах, хоча сама Флоренс інцидент поки що не прокоментувала. Утім, видання Deadline передає, що актрисі вдалося уникнути серйозної травми, а допомога лікарів не знадобилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Флоренс П'ю несподівано повідомила про розлучення . Британська актриса зізналася, що розірвала стосунки з коханим через перенасичений робочий графік.

Фото: Getty Images