Дженніфер Еністон показала, як готувалась до виходу на червону доріжку Critics Choice Awards 2024 (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Днями відбулася церемонія вручення премії Critics Choice Awards 2024. Користуючись нагодою, хочемо показати вам, як готувалась до цього заходу одна з найпопулярніших акторок сучасності - Дженніфер Еністон.

Акторка Дженніфер Еністон з’явилась на червоній доріжці 29-ї щорічної церемонії Critics Choice Awards в гламурному образі. Про це пише Daily Mail.

На відміну від своїх колег, які за традицією обрали сукні, для цієї події Еністон приміряла чорний топ-бюстьє з пір’ям від Dolce & Gabbana. Цю вишукану річ вона поєднала з чорними штанами, туфлями на підборах та шлейфом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

У своєму мікроблозі акторка опублікувала відео, в якому показала, як готується до церемонії. На ньому Дженніфер зафільмована оголеною, прикриваючи тіло простирадлом. В цей час візажист Анджела Левін наносила на губи акторки рожеву помаду. До речі, укладання Еністон робив той самий перукар, що створив її знамениту стрижку для ролі Рейчел у “Друзях” - Кріс Макміллан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмітимо, що Дженніфер Еністон була номінована на Critics Choice Awards за найкращу жіночу роль Алекс Леві в “Ранковому шоу”. Проте зірка програла Сарі Снук зі “Спадкоємців”.

Також пропонуємо поглянути на інші зіркові образи з премії Critics Choice Awards 2024. Які з них запам’яталися найбільше - показуємо у цій статті .

Фото: Getty Images