Дженніфер Еністон розплакалася, згадуючи свою розмову з Меттью Перрі за кілька годин до його смерті

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірки серіалу "Друзі" не приховують, що смерть Меттью Перрі стала величезним ударом для всієї знімальної команди. Зокрема, актриса Дженніфер Еністон неодноразово говорила, що важко переживає смерть близького приятеля. А в недавньому інтерв'ю знаменитість і зовсім поділилася деталями своєї останньої розмови з Меттью.

Через півтора місяця після смерті Меттью Перрі, Дженніфер Еністон згадала, як розмовляла з ним у день, коли сталося непоправне. За словами актриси, тоді її колега не подавав виду на погане самопочуття. Навпаки, він випромінював позитивний настрій і, як зазвичай, веселив її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свою останню розмову з другом актриса згадала в інтерв'ю Variety. За словами журналістів, розповідаючи про покійного Меттью Перрі, Дженніфер Еністон не змогла стримати сліз.

Він був щасливий. Він був здоровий. Він кинув курити. Він набирав форму. Він був щасливий - це все, що я знаю. Я буквально листувалася з ним того ранку, кумедний Метті. Йому не було боляче. Він не боровся. Він був щасливий. Я хочу, щоб люди знали, що він дійсно був здоровий і одужував. Він був у гонитві. Він так багато працював. Йому справді довелося нелегко. Я дуже сумую за ним. Усі ми сумуємо. Він нас так смішив. Сподіваюся, він здогадувався, що його любили так, як він ніколи не думав,

- розповіла Дженніфер Еністон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кортні Кокс  показала інтимну сцену  із серіалу "Друзі" з Меттью Перрі. Цікаво, що той епізод вже не можна знайти у вільному доступі в мережі.

Фото: Getty Images