З оголеними плечима: Діта фон Тіз зачарувала українською сукнею-вишиванкою (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Діту фон Тіз, яка раніше сяяла у гламурному образі та з келихом на голові, помітили на прогулянці у вбранні від українського дизайнера. Який вигляд мала бурлеск-діва - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Діта фон Тіз вже не вперше приміряє вбрання від українського дизайнера Юлії Магдич. Маємо зазначити, що вона в них має дуже розкішний вигляд!

Цього разу знаменитість обрала червону сукню-вишиванку, яка була прикрашена ліліями. Вбрання мало оголені плечі та пишні рукави. Доповнювали образ Діти солом’яний капелюшок, маленька сумка крос-боді в золотистому відтінку, зачіска низький пучок та макіяж з акцентом на губи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідне фото у цьому образі з’явилося на сторінці бренду Юлії Магдич в Instagram. На ньому Діта фон Тіз позує на набережній на тлі пароплава. “Діта фон Тіз має неймовірний вигляд у сукні Lilies” , - зазначила українська дизайнерка у підписі до фото.

Фото: @yuliya_magdych
Фото: @yuliya_magdych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також в образі від українського бренду знялась у новому кліпі й Дженніфер Лопес. Поглянути на спокусливі вирізи у формі сердець та ручну вишивку, які прикрашали вбрання зірки - можна у цій статті .

Фото: @ditavonteese