Зірка серіалу "Пліткарка" показалася у модній дублянці від українського бренду (ФОТО)

Новини моди
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Знаменитості світового масштабу усе частіше з'являються на публіці у речах від українських дизайнерів. Лише нещодавно Джей Ло знялась у новому кліпі в образі від українського бренду, а тепер модним поповненням у гардеробі похизувалася відома голлівудська актриса, зірка серіалу "Пліткарка" (мати Серени, Лілі ван дер Вудсен - ред.) Келлі Резерфорд.

Фото, на якому 55-актриса актриса позує перед дзеркалом у ліфті, з'явилося напередодні у її   Instagram . На ній - яскрава коричнева дублянка від українського бренду KULAKOVSKY, білі джинси, світло-сірий гольф, черевики від HESCHUNG та сонцезахисні окуляри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незабаром після цієї публікації підтвердження, що це саме їхня річ, вийшло в Instagram-stories на офіційній сторінці бренду.

Зірка серіалу "Пліткарка" показалася у модній дублянці від українського бренду (ФОТО) - фото №1

А ось як виглядає дублянка зблизька:

На офіційному сайті її ціна становить  $1,430 (це майже 54 тис. грн за нинішнім курсом валют). В описі вказується, що це двостороння дублянка - дуже м'яка та затишна, прямого крою, має знімний пояс. Матеріал - 100% овчина.

Зірка серіалу "Пліткарка" показалася у модній дублянці від українського бренду (ФОТО) - фото №2

Додамо, що  KULAKOVSKY – це український бренд шкіряного одягу ручної роботи, створений Артуром Кулаковським, який протягом 10 років удосконалював свою майстерність у сімейній майстерні, що спеціалізується на шкіряних виробах. Серед тих, хто носить цей бренд, як вказано на офіційному сайті KULAKOVSKY – Олівія Калпо, Марк Форне, Крісті Тайлер, Гріс Ганем, Моніка Ейнлі де Ла Віллардьєр і Джессі Ендрюс.

До речі, це вже не вперше Келлі Резерфорд обирає одяг українських дизайнерів. Раніше вона викликала фурор блакитною вишиванкою з білими квітами  від бренду Yuliya Magdych.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зачарувала шанувальників українською сукнею-вишиванкою  Діта фон Тіз. У нех було вбрання від дизайнерки Юлії Магдич. Вигляд, до речі, у цій сукні зірка мала приголомшливий!