Затята прихильниця українських брендів: Келлі Разерфорд вразила образом від GUNIA Project (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Зірка серіалу “Пліткарка” знову обрала вбрання від українського бренду. Раніше вона показалася у модній дублянці, а тепер - в особливій сукні-вишиванці. Скільки коштує вбрання та який вигляд в ньому має Келлі Разерфорд - дізнавайтесь у цій статті на HOCHU.ua.

Келлі Разерфорд часто приміряє одяг, який створюють українські дизайнери. Цього разу вона “засвітилася” в образі від відомого вітчизняного бренду GUNIA Project. Зазначимо, що зірка “Пліткарки” не вперше обирає вбрання та аксесуари саме від цього бренду.

Так, у своєму мікроблозі Келлі виклала традиційне селфі, зроблене у дзеркалі ліфта. На світлині вона позує у білосніжній довгій сукні та туфлях на низьких підборах. Доповнюють образ великі круглі коричневі окуляри від сонця та кілька прикрас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @kellyrutherford
Фото: @kellyrutherford

Щодо вишитої сукні, то вона має назву “Лукія” і її вартість складає 14 тисяч гривень. Як зазначається на сайті бренду GUNIA Project, силует вбрання створений за кроєм, типовим для Середньої Наддніпрянщини (Київщина). Вбрання також має додатковий знімний елемент - вишиту манишку.

Фото: guniaproject.com.ua
Фото: guniaproject.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Келлі Разерфорд "засвітилася" на світському заході у стильному вбранні від Gasanova. Поглянути на її образ можна у цій статті .

Фото: Getty Images