Єва Грін у хустці українського бренду нагадала про злочини росіян (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що бренд OLIZ та UNITED24 запустили особливу колекцію хусток . Вона присвячена українським пам’яткам історії та мистецтва, які були знищені чи вкрадені росіянами. Приміряти один з таких особливих виробів і заодно нагадати світові про злочини рф вирішила відома французька кіно- та театральна акторка.

Акторка Єва Грін вдягла хустку зі спільної колекції UNITED24 та українського бренду OLIZ «Викрадене мистецтво». Відповідний пост з’явився в Instagram-акаунті фандрейзингової платформи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На опублікованій світлині знаменитість позує у виробі, присвяченому мисткині Поліні Райко. Вона народилася в Олешках на Херсонщині, які нині тимчасово окуповані росіянами. Не маючи художньої освіти, за 6 років жінка повністю розписала свій будинок, перетворивши його на витвір мистецтва. Так, на стінах будинку ожили сни Поліни: дивовижні тварини та красиві казкові рослини.

Фото: u24.gov.ua
Фото: u24.gov.ua

Після смерті художниці в її будинку відкрили музей. Проте 6 червня 2023 року росіяни підірвали Каховську ГЕС. Велика вода підтопила музей, в результаті чого більшість розписів втрачена назавжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що акторка Єва Грін відвідала прем’єру фільму “Три мушкетери: Міледі” у Парижі. Вона з’явилась в оригінальному образі, поглянути на який можна у цій статті .

Фото: @evagreenweb