У вінтажному вбранні: Марго Роббі зачарувала публіку на званому обіді (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Марго Роббі, яка раніше повторила образ відомої супермоделі 30-річної давності, відвідала захід у Беверлі-Гіллз. Для своєї появи на публіці зірка обрала вінтажне вбрання, на яке ви можете поглянути у цій статті на HOCHU.ua.

Зірка фільму “Барбі” Марго Роббі відвідала 96-й званий обід на честь номінантів “Оскара”. На заході, який пройшов у готелі Beverly Hilton у Беверлі-Гіллз, знаменитість з’явилась разом зі своїм чоловіком Томом Акерлі.

Зазначимо, що акторка відвідає церемонію вручення престижної премії “Оскар”, оскільки стрічка “Барбі”, в якій Роббі зіграла головну роль, потрапила в номінацію “Кращий фільм”. Сама ж акторка цьогоріч не боротиметься за заповітну статуетку, оскільки не була номінованою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навряд чи ви будете здивовані, що для званого обіду акторка обрала рожеве вбрання. Цього разу це був вінтажний костюм з лелітками від Chanel. Він складався з топу, мініспідниці та укороченого жакета. Верхня частина спідниці мала вигляд баски, що додавало цій річі цікавості. Доповнювали образ слінгбеки від Chanel та сумка з короткою ручкою.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Чоловік Роббі, Том Акерлі, обрав для світського заходу темно-сірий костюм, світло-бежеву сорочку та чорні туфлі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Марго Роббі показала найбажаніший манікюр весни. До речі, він допомагає зробити пальці довшими. Тож візьміть собі на замітку!

Фото: Getty Images