Беремо до уваги! Марго Роббі показала найбажаніший манікюр весни, який допомагає зробити пальці довшими (ФОТО)

Зіркова краса
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже розповідали про те, що Марго Роббі нарешті відійшла від стилю своєї героїні Барбі. Тепер акторка дивує елегантними вбраннями та показує beauty-тренди, які варто взяти до уваги.

На недавній премії Critics Choice Awards, яка відбулася в ніч на 15 січня в Санта-Моніці, Марго Роббі вийшла на публіку  в розкішному червоному вбранні . Однак нас зацікавило не тільки воно. А ще невимушений та дуже ніжний манікюр зірки "Барбі", автором якого є зірковий майстер Том Бачик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Том вирішив розповісти, чому зірка обрала саме такий відтінок та чому він має всі шанси стати трендом цієї весни. Зірковий майстер опублікував фотографію, на якій великим планом видно модний манікюр Марго Роббі. За його словами, такий дизайн був зроблений не просто так.

Нашою ідеєю для манікюру був невимушений гламур. Ми хотіли, щоб нігті майже зливалися з відтінком її шкіри, а також створити ефект звужених нігтів та довших пальців,

прокоментував  Том Бачик.

Тож, якщо ви теж хочете зробити свої нігті вужчими, а пальці довшими, обирайте саме такий манікюр, як у зіркової красуні Марго Роббі. Її майстер Том знає, про що говорить, адже співпрацює з Гайді Клум, Селеною Гомес та іншими знаменитостями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Адріана Ліма змінилася до невпізнання . "Ангел" Victoria's Secret шокувала зовнішнім виглядом на прем'єрі фільму "Голодні ігри: Балада про змій і співочих птахів" у Лос-Анджелесі.

Головне фото: Getty Images