"Протест" Марго Роббі та копія Анджеліни Джолі 20-річної давності: приховані сенси суконь з Оскара 2024 (ФОТО)

Новини моди
1 539
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кері Малліган 2024, фото
Фото: Getty Images

Пояснюємо, що насправді хотіли сказати акторки своїми образами

Раніше ми показували вам найкращі жіночі образи з червоної доріжки. А що, як ми скажемо, що деякі з них мали прихований сенс? Цікаво? Тоді читайте далі!

Про деякі закладені сенси можна лише здогадуватися, а про інші ж відомі акторки відкрито розповіли журналістам. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Марго Роббі

Зірка “Барбі” з’явилась на червоній доріжці у сукні від Versace. Цей образ дуже вирізнявся поміж усіх “рожевих” образів, які продемонструвала акторка за останній час.

Були припущення, що у такий спосіб Марго Роббі “прокоментувала” те, що не увійшла у список номінантів на “Оскар-2024”. Водночас користувачі соцмереж стверджували, що так вона “сумує за нагородою, яку не отримала”, а інші ж порівняли її вихід з трауром на похороні Барбі.

Марго Роббі 2024, фото
Фото: Getty Images

Емма Стоун

Свою пастельно-зелену сукню з баскою від Louis Vuitton акторка присвятила своїй головній героїні Беллі Бакстер з фільму “Бідолашні створіння”. Зокрема, баска вказує на любов Белли до рюшів, що створила дизайнер костюмів Голлі Веддінгтон.

Ми хотіли зберегти Емму, але показати її близькість до характеру та духу Белли,
- розповіла стилістка Стоун, Петра Фланнері, в інтерв’ю британському Vogue.
Емма Стоун 2024, фото
Фото: Getty Images

Лілі Гладстон

Образ акторки створили креативний директор Gucci Сабато Де Сарно та художник Джо Біг Маунтін. Останній походить з народів могавк, крі та команчі. Зазначається, що стиліст акторки Джейсон Ремберт хотів представити дизайн, що представляє культуру корінних американців. Це пов’язано з тим фактом, що Лілі стала першою корінною американкою, яку номінували на “Оскар” за найкращу жіночу роль у фільмі “Вбивці квіткової повні”, та відмітили “Золотим глобусом” за найкращу жіночу роль.

Створення сукні, яка передає красу, висвітлює місцевих дизайнерів та майстерність, що передається з покоління в покоління, є великою справою,
- сказав Ремберт.
Лілі Гладстон 2024, фото
Фото: Getty Images

Сідні Свіні

Акторка повторила образ Анджеліни Джолі 2004 року, в якому вона з’явилась на вечірці Vanity Fair. Додали образу родзинки підвіски на шиї Сідні, а також зачіска та макіяж.

Сідні Свіні 2024, фото
Фото: Getty Images
Анджеліна Джолі 2004, фото
Фото: Getty Images

Аріана Гранде

Співачка з’явилась на червоній доріжці в рожевій сукні без бретелей та шлейфом від Giambattista Valli Haute Couture. Вбрання нагадувало про її персонажа з фільму “Зла: Частина перша” - відьму Глінду, яка обожнює все рожеве.

Аріана Гранде 2024, фото
Фото: Getty Images

Кері Малліган

Зірка обрала чорно-білу сукню від Balenciaga, що є даниною поваги її персонажу в фільмі “Маестро”.

Я думаю, що це моя улюблена сукня, яку я коли-небудь носила,
- зазначила акторка у розмові з Vogue.

Також вона додала, що це вбрання є точною копією сукні 1951 року з архіву Balenciaga. Що важливо, цей рік є роком, коли її героїня Феліція Монтеалегре одружилася з Леонардом Бернстайном.

Кері Малліган 2024, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували вбрання, в яких зірки тусувалися на вечірці після церемонії нагородження. Для цієї події акторки обирали більш розслаблені образи.