Руслан Багінський подарував королеві Каміллі та її невістці Кейт Міддлтон ексклюзивні капелюшки (ФОТО)

Новини моди
529
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Королева Камілла та Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Церемонія передачі відбулася у Посольстві Великої Британії в Києві

Речі від українських дизайнерів з’являються в гардеробах не лише зірок , а й королівських осіб. Так, британська королева та її невістка нещодавно отримали у подарунок вишукані капелюшки, які для них створив Руслан Багінський.

Український дизайнер Руслан Багінський створив капелюшки для дружини британського короля Чарльза III Камілли та його невістки Кейт Міддлтон. Відповідне повідомлення з’явилось на сторінці його бренду в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Руслан Багінський 2024, фото
Фото: instagram.com/ruslanbaginskiy_hats/

Зазначається, що церемонія передачі подарунків для Їх Величностей відбулася у Посольстві Великої Британії в Києві за підтримки Міністерства закордонних справ України. Від королівської родини їх прийняв тимчасово повірений у справах Ніколас Гаррокс.

Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її із сучасними та інноваційними тенденціями, символізують багату культурну спадщину наших народів та міцні зв’язки між британцями та українцями,
- йдеться у дописі.

Як виглядають ексклюзивні капелюхи

Королева Камілла отримала у подарунок чорний берет з фіолетовим первоцвітом. Для принцеси Уельської команда бренду створила зелений головний убір, що мав широкі поля. Як і виріб королеви, капелюшок Кейт Міддлтон був прикрашений тією ж квіткою, але у білому кольорі.

Капелюх для королеви Камілли, фото
Фото: instagram.com/ukinukraine_
Капелюх для Кейт Міддлтон, фото
Фото: instagram.com/ukinukraine_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували фото з зустрічі королеви Камілли з першою леді України Оленою Зеленською. Подивитися на них можна у цій статті .