Емілі Ратаковскі показала комфортний лук для прогулянок з улюбленцем (ФОТО)

Новини моди
1 682
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Емілі Ратаковскі 2024, фото
Фото: Getty Images

Також акторка запросила на прогулянку і свою подругу

Емілі Ратаковскі, яка обурила експертів Met Gala 2024 своїм виглядом, зазнімкували під час чергової неквапливої прогулянки з її домашнім улюбленцем. Який вигляд мала модель - показуємо далі у статті.

32-річна американська модель і акторка Емілі Ратаковскі обожнює прогулянки зі своїм псом Коломбо. І навіть тоді вона має стильний вигляд, оскільки знає, що папараці слідують за нею по п'ятах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За інформацією Daily Mail, нещодавно Емілі обрала для проведення спільного часу з улюбленцем яскравий лук. Він складався з рожевої джинсової куртки, чорних спортивних штанів, білих кросівок та окулярів від сонця. Що цікаво, для свого собаки вона обрала амуніцію також у рожевому кольорі, а повідець - у чорному.

Емілі мала розслаблений вигляд, коли прогулювалась вулицями Нью-Йорка. Компанію моделі та її песику склала подруга Ратаковскі - дівчата пили каву, розмовляли та час від часу сміялися.

Емілі Ратаковскі з подругою та собакою, фото
Фото: dailymail.co.uk / BackGrid
Емілі Ратаковскі з подругою та собакою, фото
Фото: dailymail.co.uk / BackGrid
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Емілі Ратаковскі оригінально “розправилася” з обручкою після розлучення. Читайте про це - у цьому матеріалі .