Справжня красуня! Зірка "Емілі в Парижі" зачарувала образом в капелюсі відомого українського дизайнера (ФОТО)

Новини моди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ешлі Парк, фото
Фото: instagram.com/ashleyparklady/

Ешлі Парк вкотре обрала для себе головний убір від Руслана Багінського

Зірка "Емілі в Парижі", яка взимку ледь не померла від тонзиліту, вже видужала й осяює своєю красою столицю Італії. Та ще й в капелюсі від відомого українського бренду. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Американська акторка Ешлі Парк, відома завдяки серіалу "Емілі в Парижі", провела час із друзями в Римі. Для прогулянки вона вибрала капелюх від всесвітньо відомого українського бренду Ruslan Baginskiy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонячними фотографіями з Риму Ешлі поділилася у своєму Instagram. На цих фото зірка кіно насолоджується містом у вишуканому образі.

Ешлі Парк одягнула сукню-піджак з поясом та великим бантом, прозорі гольфи та босоніжки, а свою голову прикрасила капелюхом від Руслана Багінського. Цей кашкет легко впізнати за його сатиновим матеріалом яскравого кольору і відомою монограмою RB, викладеною кристалами монограмою RB, викладеною кристалами.

Головний убір від Руслана Багінського, фото
Скриншот

Варто додати, що капелюшок зовсім недешевий. Коштує такий самий, як обрала зірка "Емілі в Парижі", понад 16 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в капелюшку від українського дизайнера Руслана Багінського зачарувала Моніка Беллуччі . Італійська актриса поділилась вишуканими кадрами в цьому головному уборі.