Запроданка Таїсія Повалій переплутала агресію рф з "порятунком", за який вона нібито отримує таємні "листи вдячності"

Новини шоубізнесу
4 445
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таїсія Повалій підтримала вбивства українців
Таїсія Повалій. Фото: скриншот

Путіністка видала чергову порцію маячні, аби тільки догодити кремлівській пропаганді

Схоже, маразматичні прагнення Таїсії Повалій віддячити за паспорт рф , досягли апогею. Адже цього разу запроданка відкрито заявила про підтримку так званої сво, а разом із тим — геноциду українського народу. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Співачка-зрадниця активно відпрацьовує свої криваві рублі, які отримує від кремля за поширення пропагандистських наративів. Тому нещодавно вона дала інтервʼю білоруським пропагандистам, в якому назвала цинічне російське вторгнення в Україну та вбивства мирного населення — “порятунком”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того путіністка заявила, що отримує слова вдячності від людей, які радіють вторгненню рф. Проте чисельність жертв цієї війни вони враховувати не стали, а лише вигваляли дії російського загарбника путіна.

Я, можливо, не говорила голосно і не могла дозволити собі говорити про це, але я своїми кроками та діями показувала, що я з росією, що я підтримую “сво”, тому що “сво” — це порятунок для мене та для таких людей, як я.
Ті, хто чекав, коли прийде звільнення, зараз, я бачу, що дуже радіють і нишком пишуть навіть нам якісь листи. Вони пишуть нам слова вдячності та радості, що вони зараз можуть бути вільними та бути разом з нами,
— вдала путіністка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями. Тепер зрадниці загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.