На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Заради сумки, яка надзвичайно сподобалася ми готові відмовити собі у багатьох речах.  А щоб підібрати відповідні окуляри можна витратити на підбір і примірки кілька днів, не шкодуючи часу.

Адже за допомогою аксесуарів ми створюємо свій неповторний образ і підкреслюємо його. Тому стилісти радять не економити на деяких речах гардероба і обирати якісні та дорогі аксесуари, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонцезахисні окуляри

На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити - фото №1

Сонцезахисні окуляри обирайте детально та не поспішаючи, адже це важлива деталь вашого образу і не лише влітку. Тому  варто вибрати якісний варіант. Крім того, окуляри з хороших матеріалів захищатимуть очі від УФ-фільтрів.

Сумка

На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити - фото №2

Сумка з натуральної шкіри — це вклад в довготривалій перспективі. Нехай вас не лякає дорога ціна шкіряної моделі, вкладення в якісну сумку окупиться, оскільки вона довше зберігає "товарний" вигляд і купувати наступну потрібно буде зовсім не скоро. При виборі звертайте увагу на сумки універсальної форми і без зайвих деталей. Такі моделі не вийдуть з моди через сезон і пасуватимуть до багатьох варіантів ваших образів. У гардеробі повинна бути містка сумка, універсальна і стильний клатч для вечірок та особливих випадків.

Ремінь

На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити - фото №3

Ще один аксесуар, на якому не потрібно економити, — ремінь. Ширину ременя підбирайте за типом вашої фігури, наприклад, тонкі ремені будуть непомітні на жінках з формами. Ідеальний  класичний універсальний варіант — чорний або шоколадний з пряжкою середнього розміру. Він зможе поєднуватися з абсолютно різними образами.

Шарф

На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити - фото №4

Шарфів багато не буває. Але вони мають бути хорошої якості, без безглуздих малюнків і ниток, що стирчать. Також шарф має бути приємний на дотик з натуральної тканини, щоб носити його було комфортно.

Гаманець

На це точно варто розкошелитися! На яких аксесуарах стилісти не радять економити - фото №5

Шкіряний гаманець служитиме довго і надійно. Надайте  перевагу містким моделям із достатньою кількістю відділень: для грошей, карток, візитівок і дрібниць. Також зараз роблять гравіювання на гаманці і це буде чудовим варіантом подарунка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не варто економити на речах, які створюють ваш неповторний образ . Можливо їх буде не так багато у вашому гардеробі, але належної якості і вартості.