Від яких прикрас варто відмовитися, щоб не "постаріти" передчасно: аксесуари, що додають віку

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прикраси - це чудова можливість додати свому стилю шарму, виразності і підкреслити образ . Але потрібно підбирати їх розумно і навчитися комбінувати між собою, щоб вдало доповнити ваш стиль.

Стильні аксесуари допомагають виглядати молодше, але якщо вони невдало поєднані, то здатні додати віку своїй власниці, розповідає gazeta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Від яких прикрас варто відмовитися, щоб не "постаріти" передчасно: аксесуари, що додають віку - фото №1

На які прикраси потрібно звернути увагу, щоб образ не "постарив"

  • Вицвілі прикраси . Якщо ви роками носите біжутерію, то цілком природно, що вона знебарвлюється. Крім того, прикраси можуть морально застаріти і більше не приносити радість своїм виглядом. Зробіть собі подарунок — попрощайтеся зі зношеними прикрасами, і підберіть собі кілька варіантів, які подарують вам натхнення і задоволення.

  • Перли. Перли — це класичні і елегантні прикраси, але вони також можуть створити враження занадто консервативного і нудного стилю, якщо вони не поєднуються з іншими елементами. Якщо ви любите перли, то обирайте прикраси з камінням неправильної форми і не бійтеся поєднувати перли з іншою, більш демократичною біжутерією.

  • Прикраси, які не відповідають вашому стилю і віку . Це можуть бути занадто дитячі, занадто вишукані, занадто великі або занадто маленькі прикраси, які не гармоніюють з вашим одягом, зачіскою, макіяжем і настроєм. Прикраси повинні підкреслювати вашу індивідуальність і красу, а не відвертати увагу від них.

  • Масивні сережки. На жінках після 40 років вони виглядають безглуздо і недоречно. Такі прикраси здатні перетворити жінку на негарну тітку невизначеного віку. Тому після 40 років надавайте перевагу акуратним невеликим сережкам.

  • Ювелірні комплекти. Золотий або срібний комплект з дорогоцінними каменями може постарити власницю. Тому їх можна купувати, але носити їхні елементи краще окремо.

  • Прикраси ручної роботи поганої якості. Мова їде про саморобну біжутерію. Такі прикраси відразу надають жінці несерйозний зовнішній вигляд. Жінкам за сорок краще віддавати перевагу елегантним виробам з дорогоцінними каменями.

  • Біжутерія низької якості. Дешева біжутерія підійде школяркам. На всіх інших вона виглядає безглуздо.

  • Занадто багато кілець і браслетів. Девіз жінки після 40 - елегантність. А велика кількість кілець, браслетів або будь-яких інших прикрас автоматично робить навіть найстильнішу жінку схожою на циганку.

Від яких прикрас варто відмовитися, щоб не "постаріти" передчасно: аксесуари, що додають віку - фото №2

Також потрібно враховувати:

  • форму обличчя - кругле обличчя візуально подовжать прикраси видовженої форми, підвіски чи довгі сережки, для трикутного обличчя більше підійдуть прикраси, які здатні пом'якшити риси - сережки з округлими формами або кольє з великими бусинами;

  • колір вашої шкіри – до теплого кольору пасуватимуть вироби з золота, до холодного - срібло чи платина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка у будь-якому віці прагне виглядати привабливо, елегантно і стильно. За допомогою правильно підібраних аксесуарів це можна зробити за лічені секунди.