Як вибрати ідеальну сумку: 3 золоті правила від стиліста

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, на які 3 моменти потрібно звернути увагу при виборі шапки . Тепер же перейдемо до вибору іншого, не менш важливого аксесуару - жіночої сумки. Виявляється, просто зайти в магазин і взяти ту модель, яка найбільше сподобалася - погана ідея. 

До вибору сумки, як і до вибору одягу та взуття, потрібно підходити виважено. На які моменти потрібно звернути увагу, щоб сумка ідеально вписалась у ваш образ - розповідає стиліст Анастасія Мальцева.

Якою має бути ваша ідеальна сумка

Співрозмірна вашій фігурі

Правильна пропорція завжди виглядає елегантно. Тож обирайте сумку з урахуванням вашої статури. Тендітним дівчатам та жінкам не надто пасуватимуть громіздкі та oversize моделі. Не менш дивно виглядатимуть мікросумочки в руках пишних леді.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гармоніює з вашим типом фігури

Власницям більш округлих форм тіла варто придивитися до квадратних сумок, що мають чітку форму. Водночас жінкам з прямокутним типом фігури пасуватимуть вироби більш округлої форми.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com

Якісна у всьому

Якість сумки - це те, що ніколи не можна ігнорувати. Причому це стосується не лише матеріалу, з якого виконана сумка, а і її фурнітури. Так, неякісна фурнітура досить швидко втрачає товарний вигляд. Якщо ж ви прагнете мати річ, яка прослужить вам роками, краще почекати з покупкою, поки не назбираєте гроші на якіснішу модель.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися 4 простими правилами, як навчитися одягатися стильно без зайвих витрат. Читайте та запам’ятовуйте!

Фото: freepik.com