Виглядатимете просто ідеально! 3 суперпоради, як поєднувати речі між собою

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Щоб мати ідеальний вигляд, необхідно врахувати багато складників: вдало підібраний одяг, колірну гаму , яка зробить вас розкішною, відповідні аксесуари, аромат та впевнену ходу.

Для досягнення стилю, сучасності та гармонії потрібно вміти вдало комбінувати речі між собою. Всього три правила допоможуть скласти повноцінну емоцію в образі, радить style-on-line.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Підбір схожих деталей, аксесуарів та одягу

Просте комбінування схожих варіантів однакового кольору, тканин та моделей.Наприклад, якщо ви обрали сукню з плавними лініями, то аксесуари потрібно підібрати відповідно до цих ліній.

Виглядатимете просто ідеально! 3 суперпоради поєднувати речі між собою - фото №1
Фото: style-on-line
  1. Контраст у підборі

Різке протиставлення різних елементів в одязі. Комбінування контрастних комплектів дозволяє виділитися з юрби і стати помітною.

Виглядатимете просто ідеально! 3 суперпоради поєднувати речі між собою - фото №2
Фото: style-on-line
  1. Підбір за  нюансом

Підбір за нюансом це обирати схожі речі, щоб прекрасно їх обіграти. Наприклад, під коричневу куртку підібрати вишневе взуття такої ж глибини та насиченості. У таких випадках гарно можна підкреслити і виділити певні речі.

Виглядатимете просто ідеально! 3 суперпоради поєднувати речі між собою - фото №3
Фото: style-on-line
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Формуючи свій неповторний стиль, пам'ятайте, що у кожній жінці є родзинка, яку варто підкреслити. Також при комплектації базового гардероба не забувайте підбирати взуття на кожний сезон.

Головне фото: berezkashop