Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ремінь - це важлива деталь у гардеробі, яка може підкреслити образ та привернути увагу. Це аксесуар, на якому не варто економити, вважають стилісти.

Вдало підібраний ремінь допоможе створити вдалі акценти та чудово комбінуватиметься з різним одягом. Як вибрати вдалий якісний ремінь, який прослужить довгий час, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь - фото №1

Жіночий ремінь виконує багато важливих функцій та є незамінним у гардеробі справжніх модниць.

Як вибрати матеріал

Пояси найчастіше виготовляють з шкіри, екошкіри, замші та текстилю. Найбільш практичний і міцний - теляча шкіра. Довго носитиметься та підходить для щоденного використання. Шкірозамінник коштує дешевше, проте буде недовговічним.

Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь - фото №2
Фото: modnotak

Як перевірити на оригінальність

У магазині добре роздивіться відкриті зрізи ременя: матеріал не повинен розшаровуватися, не мають стирчати нитки. Якщо злегка потерти ремінь, натуральна шкіра почне нагріватися.

Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь - фото №3
Фото: yozone

Як підібрати розмір

Перед шопінгом виміряйте талію у розслабленому стані. Якщо ремінь обирається для носіння з джинсами на низькій посадці, то виміри варто знімати нижче поясу. Краще купувати виріб з кількома зайвими дірками, адже пробивати додаткові проблематично і матиме неохайний вигляд.

Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь - фото №4
Фото: sunwin-store

Фурнітура

У хорошому ремені відсутні гострі краї фурнітури, акуратний декор, гладкі краї, щоб не зробити затяжок на одязі. Краще слугуватимуть елементи з металу і сталі, ніж пластикові елементи.

Аксесуар, який зробить ваш стиль розкішним: як вибрати якісний ремінь - фото №5
Фото: swiss-watch

Як вибрати під тип фігури

При виборі потрібно співвідносити ремінь відповідно до одягу і типу фігури. Вважається, чим ширша талія, тим вужчим має бути ремінь. Дівчатам з силуетом "яблуко" краще підійдуть тонкі ремені, це згладить форми і додасть вишуканості.

Для силуету "пісочний годинник" краще  вибрати широкий ремінь, який підкреслить талію, стрункість і пропорційність форм. Масивні великі пряжки привертають увагу, тому такі пояси можна носити тільки худеньким дівчатам. В іншому випадку ремінь підкреслить навіть невеликий живіт, що виступає чи боки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ремінь у гардеробі допомагає підкреслити фігуру і доповнити стильний образ. Він допоможе поєднати різні речі і додасть досконалості.