Найпростіший у світі спосіб відрізнити натуральну шкіру від дорогої підробки

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жовта жіноча сумка, фото
Фото: Freepik

Для вас — простий лайфхак, як за лічені секунди дізнатися, чи дійсно сумочка — шкіряна


Часто продавці намагаються “впарити” річ, вводячи клієнта в оману щодо якості та матеріалів. Легко попастися на гачок людям, які не вміють розрізняти шкіру від якісної підробки. Раніше ми писали, як правильно вибрати сумочку по фігурі , а тепер розкажемо, як дізнатися, чи дійсно вона — шкіряна.

Розпізнати підробку від шкіри можна, не відходячи від каси, пише ukr.media . Просто візьміть із собою в магазин пляшечку з водою чи вологу серветку. Це — головний індикатор, що покаже, який матеріал ви тримаєте у руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби зрозуміти, чи у ваших руках дійсно шкіра, крапніть на цей матеріал трішки води. Якщо це неможливо, потріть його вологою серветкою. За декілька хвилин справжня шкіра вбере вологу, і це буде видно наочно. Натомість екошкіра або інший замінник вологу вбирати не буде. Дрібні краплі залишаться на поверхні.

Жіночі сумки блакитного і білого кольорів, фото
Фото: Freepik

Такий експеримент ви можете провести вдома із виробами, у яких ви впевнені. Перевіряйте матеріал обережно, аби цього не помітив продавець, тому що ніхто не може попередити його реакцію. Особливо, якщо річ, яку вам пропонують, є підробкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про кольори одягу, які роблять жінку розкішною. Модельєри назвали 4 відтінки, які будуть пасувати жінкам будь-якого віку.