Яскраві чи нейтральні: які кольори жіночого одягу приваблюють чоловіків

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка у червоній сукні
Фото: garne

Кольори жіночого одягу мають велике значення для чоловіків

У глибині серця кожна жінка мріє приваблювати та зводити з розуму чоловіків. Для цього прекрасна половина людства використовує різні хитрощі: стильну зачіску, модельну ходьбу , привабливі парфуми та вишуканий одяг.

Жодна жінка не вийде з дому ретельно не продумавши свій сьогоднішній гардероб, аксесуари та парфум. Проте, важливе значення має не лише фасон чи довжина одягу, а і його колір, адже відомо, що чоловіки люблять очима. Одяг яких кольорів у першу чергу здатний привертати увагу чоловіків, розповідає стилістка Юлія Рябич на своїй сторінці в ТікТок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які кольори здатні привабити чоловіків

Синій. Стилістка пояснює, що жінка у синьому кольорі має бути спокійною, легкою та раціональною.

Зелений. Такий колір викликає асоціації доброзичливості, спокою, розслабленості. Поряд з такою жінкою хочеться відпочити та насолодитися гармонією.

Чорний . Величезний плюс цього кольору полягає у практичності, універсальності, загадці та нейтральності. Жінка в одязі чорного кольору має підкреслено елегантний вигляд.

Червоний . Це колір зваби, пристрасті та вогню. Поряд з жінкою у червоному, чоловік відчуває себе мисливцем.

Спокійні, пастельні відтінки. Вони також є у списку кольорів, які приваблюють чоловіків. Це більше про затишок, спокій, розслабленість, надійність та приховану розкіш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як з легкістю створити стиль Old Money. Використавши лише три речі ви зможете відчути себе розкішною жінкою.