Підбори у стрази та квіти: купуйте наймодніше взуття на весну (ФОТО)

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Підбори в квіти, фото
Фото: Pinterest

До вашої уваги — добірка стильних туфель і босоніжок на декоративних підборах

Модельєри представили стильне взуття на весну поточного року. В моді — декоративні підбори. Раніше ми писали про трендові балетки, як правильно виміряти свій розмір ноги , а тепер розкажемо, які каблуки підкреслять вишуканість модниці.

Обирайте висоту підборів, яка вам найбільше подобається. У першу чергу звертайте увагу на зручність. У моді як високі, так і низькі каблуки. Головна деталь — їхня ширина. Тонкі підбори відійшли на другий план, на першому місці — широкі та масивні варіанти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Блакитні босоніжки із квітами на підборах, фото
Фото: weddingforward.com
Чорні босоніжки з квітами на підборах, фото
Фото: yournextshoes.com
Рожеві босоніжки з квітами на підборах, фото
Фото: luulla.com

Наймоднішими на весну 2024 року вважаються підбори у стрази та квіти. Таке декоративне взуття буде пасувати жінкам будь-якого віку. А ще воно підійде під різний гардероб: від ділового костюма до вечірньої сукні. Якщо ви любитель джинсів, підкачайте їх знизу так, аби було гарно видно всю унікальність вашого взуття.

Сині туфлі зі стразами на підборах, фото
Фото: yournextshoes.com

Стрази та намистинки на підборах можна викласти малюнком, а можна просто оздобити орнаментом. Також модно виглядають об'ємні квіти. Це можуть бути різні варіанти із маленьких стрічок або фатину. Декоративні підбори підкреслюють ніжність та нестандартний смак жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як обрати базові прикраси. Стилісти підказали секрети, які допоможуть жінкам різного віку.