Ні, ні і ще раз ні! Забудьте про ці речі, якщо збираєтесь на чуже весілля

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Наречена з дружками, фото
Фото: marrymetampabay.com

Відмовтеся від цього одягу, щоб потім не червоніти за свій зовнішній вигляд

Раніше ми писали, які кольори жіночого одягу приваблюють чоловіків . Та не забувайте, що є події, на яких вам не завжди потрібно бути у центрі уваги - наприклад, весілля інших людей. Який одяг варто залишити цього дня в шафі - розповідаємо далі у матеріалі.

Звісно, на весіллі хочеться мати гарний та святковий вигляд. Та перш ніж йти вітати молодят, згадайте про правила модного етикету. Як пише сайт Brides, якщо ви - гостя урочистої події, то ось що вам точно не можна одягати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Біле вбрання

Речі у цьому кольорі матимуть недоречний вигляд та відвертатимуть увагу від справжньої героїні дня - нареченої.

Наречена та дружка, фото
Фото: woman.ua

Екстравагантні речі

Зазвичай на таких подіях є свій дрес-код і про нього заздалегідь пишуть у запрошенні. Тож якщо він формальний, доведеться відмовитися від глибокого декольте, мініспідниць, шортів та деніму. Нерідко також вказується і колір одягу, в якому потрібно прибути на святкування - цей момент також не варто ігнорувати.

Надто відверті образи

Краще не обирати вбрання з прозорих тканин та обтислих фасонів. Також відмовтеся від речей, що мають глибокі вирізи та високі розрізи.

Буденні речі

На урочисті події не ходять у джинсах та футболках, спортивних костюмах та кедах. Таким чином ви тільки продемонструєте свою зневагу до молодят.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як повторити у житті ідеальну ходу, як у моделей. Ділимося подробицями - у цьому матеріалі .