Всесвітній день джинсів: з чим їх модно носити весною 2024 (ФОТО)

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Образ із джинсами, фото
Фото: Luxelatte

Для вас — неймовірна історія про започаткування Дня джинсів та поради, з чим їх одягнути

У світі відзначають День деніму. Ця дата традиційно святкується в останню середу квітня. Цього року свято припадає на 24 число. Раніше ми писали про наймодніші кольорові жилетки на весну , а тепер дамо корисні поради щодо модного образу з джинсами.

Свято джинсів започаткували після шокуючого випадку, коли 45-річного чоловіка звинуватили у зґвалтуванні 18-річної дівчини, пише daytoday.ua . Він зумів виправдати себе завдяки її джинсам. Суд визнав, що “жертва” добровільно погодилася на інтим, повіривши звинуваченому. Причина банальна: джинси, які в той день були на ній — дуже вузькі, і зняти їх сторонній людині було неможливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка у джинсах і рожевому піджаку, фото
Фото: inspi.by.loan
Жінка у джинсах, зелених кедах і кофтині
Фото: Pinterest
Жінка у джинсах і блакитному піджаку, фото
Фото: Pinterest

Нині тисячі людей носять джинси не лише в будні, а і на свята. Усе залежить від того, з чим їх одягнути, і що під них взути. Буденні варіанти до деніму — сорочки, топи, футболки та кофтини. Пасують до джинсів худі та водолазки. Взути можна кросівки, балетки, кеди, сліпони, ботфорти та ковбойські черевики.

Жінка у рваних джинсах і рожевих туфлях, фото
Фото: Pinterest

На свято стильно одягнути і декоративні джинси, і однотонні. Денім може бути прикрашений стразами, намистинками, мереживом, вишивкою, блискітками. До нього пасують нарядні мереживні кофтини та блузи, однотонні піджаки та блискучі футболки. До джинсів також можна взути туфлі на підборах різної величини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка у синіх джинсах, жовтому піджаку та рожевих туфлях, фото
Фото: sydnestyle.com

Раніше ми писали, які підбори купити на весну 2024 року. Для вас — добірка взуття, яка буде в моді цього сезону.